SARDkopenhagen Sugekop NO.2 arme/skuldre - 1 stk.

1
Se alle produkter fra SARDkopenhagen
Varenummer: 24238

Sugekop til overarme, nakke og skuldre fra SARDkopenhagen

Sugekop NO. 2 fra SARDkopenhagen anvendes til dybdegående bindevævsmassage og stimulering af huden på overarme, nakke og skuldre. Massagen er med til at øge blodcirkulationen og dræne eventuelle væske- og affaldsstoffer i bindevævet. De fleste spændinger i nakke og skuldre skyldes ophobninger af affaldsstoffer, som kan sætte sig til større muskel problemer. Derfor kan en massage med sugekop være god mod muskel problemer i bl.a. nakken.

Denne sugekop til overarm, nakke og skulder har en størrelse på 2,5 cm. i diameter, men fås også i andre størrelser til andre dele af kroppen.

Anvendelse:

Det anbefales at bruge sugekoppen efter badet og gerne bruge en olie på huden inden behandlingen.
Massér olie ind i huden hvor behandlingen skal foregå. Tryk koppen flad og placér den på huden. Derefter trækkes koppen i opadgående bevægelser og køres i samme bane 3-6 gange indtil huden er let rødlig og man kan mærke varmen brede sig i hudområdet.
Se gerne videoen for at se et eksempel på en behandling.Indhold: 1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.