SARDkopenhagen Sugekop NO.1 ansigt/hals - 1 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra SARDkopenhagen
Varenummer: 24237

Sugekop til ansigt og hals fra SARDkopenhagen

Cupping er en af de mest effektive metoder til at stramme bindevæv, fjerne ophobede affaldsprodukter og forbedre blodcirkulationen. Efter et par dages behandling vil man kunne opnå dannelse af nye hudceller og opstramning og markering af huden. Behandling med sugekoppen er med til at skabe mere glød i huden og en mere synlig stram og frisk hud.

Denne sugekop til ansigt og hals har en størrelse på 1,5 cm. i diameter, men fås også i andre størrelser til andre dele af kroppen.

Anvendelse:

Det anbefales at bruge en ansigtsolie til behandling med sugekoppen.
Ansigtet renses inden behandling. Herefter masseres et par dråber olie ind i huden. Start behandlingen på halsen, ved at trykke koppen flad og sætte den på huden lige over kravebenet, hvorefter koppen trækkes op af halsen. Når den øverste del af halsen er nået, slippes koppen, så vakuummet i koppen forsvinder, og man kan starte forfra ved kravebenet, indtil hele halsen er masseret. Tilsvarende procedure foretages på hagen, hvor koppen trækkes langs kæbelinjen fra midten og ud i begge sider. Når ansigtet nås trækkes koppen på samme måde (se også illustration og video). Ved øjenomgivelserne trækkes koppen fra inderste øjenkrog, og ud under øjnene, og op under brynene. Under øjnene trækkes koppen i buede linjer fra næsefløjen, og ved panden trækkes koppen enten vandret eller lodret.
Se gerne videoen for at se et eksempel på en behandling.Indhold: 1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.