SARD Sugekop str. 1 - Ansigt/hals

Giv dig selv et
Se alle produkter fra SARDkopenhagen
Varenummer: 24237

Giv dig selv et "naturligt face-lift" med SARD Sugekop str. 1 - denne er 1,5 cm i diameter og er velegnet til ansigt og hals.Ophobning af affaldsstoffer i bindevævet er årsag til cellulitis, slapt væv og dårlig blodcirkulation. For meget syreophobning i kroppen aflejrer affaldsstofferne i bindevævet og giver hævet, bulet, slapt og ømt væv.

I ansigtet vil det afspejle sig som slap, grå, livløs og trist hud med tendens til ophobninger omkring øjnene og hagepartiet. Man kan især opleve kraftige væskeophobninger om morgenen. Mange oplever også mørke rande og poser under øjnene.

For at mindske disse problemer kan man bearbejde vævet ved hjælp af opstrammende olier og sugekopper.


Anvendelse:
Sugekop str. 1 er velegnet til ansigt og hals
Afrens ansigtet før sugekopbehandlingen. Tilfør efterfølgende huden en olie, eventuelt ren arganolie, og kør forsigtigt med kopperne vandret på halsen, fra midten og ud og derefter fra hagen og op, ca. 3 gange i hver bane. Kør videre op langs den nasolabiale linje fra hagen op til næsefløjen. Rundt omkring øjnene køres der forsigtigt fra næseroden og ud til tindingen. På panden kan der både køres vandret eller lodret opad.

Huden bliver rød og varm og blodcirkulationen bliver virkelig boostet, hvilket fører masser af frisk ilt og næring til hudcellerne samt de elastine og collagene fibre i huden. Man kan kalde det et naturligt "face-lift". Huden vil langt mere effektivt optage de aktive ingredienser fra olieserum og dag/natcreme og væskeophobningerne vil være synligt mindre.

Sugekopperne fås i flere størrelser som passer til forskellige dele af kroppen

Her kan du se et eksempel på en behandling:Indhold: 1 stk.
Oprindelsesland: Tyskland

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Appelsinhud

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.