Beauté Pacifique Cellulite Gel - 200 ml

Beauté Pacifique Cellulite Gel appelsinhud - Med24.dk
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 922

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Beauté Pacifique Cellulite Gel giver en synlig reducering i appelsinhud samtidig med at den giver fugt som en bodylotion.

I et klinisk forsøg med 80 testpersoner med Beauté Pacifique Cellulite Gel reduceredes ujævnheden af appelsinhuden med gennemsnitligt 22% - målt med ultralydscanning og låromkredsen blev formindsket med 7%. Tre ud af fire udtalte, at produktet var det bedste, de havde prøvet.

Velegnet til:

- Cellulitis/appelsinhud

Egenskaber:

  • Reduktionen af ”appelsinhud” er dokumenteret med ultralydscanning
  • Giver en tydelig reduktion af væskeophobning i hudens underste områder
  • Giver en behagelig følelse af kølighed pga. indholdet af Menthol
  • Fugtplejer som en Body Lotion

Hovedingredienserne og deres virkning:

Glycerin er en af de allerbedst fugtgivende ingredienser. Den trænger let ned i hudens øverste lag og gør huden blød og eftergivelig. Den anvendte vegetabilske Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Tocopheryl Acetate er en type E-vitamin, der spiller en vigtig rolle ved at beskytte både huden og produkterne mod skadelige frie radikaler.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linjer og rynker.
Menthol anvendt på huden udvider blodkarrene og fremkalder en fornemmelse af kølighed efterfulgt af en smertestillende (analgesisk) effekt. Menthol afhjælper også kløe i huden.
Indeholder desuden en veldokumenteret blanding af aktive stoffer (ekstrakter), der hjælper hudens dybere dele med at udskille overskydende affaldsstoffer og forhindrer ophobning af fedt under huden. Indeholder koffein, der aktiverer huden til at forbruge mere energi og dermed undgå fedtdepoter.

Anvendelse:

Anvendes på alle områder med appelsinhud, som eks. mave, baller og lår. Cellulitegelen anvendes en til to gange dagligt for det bedste resultat. Påføres med let knibende fingermassage.


Indhold: 200 ml

Ingredienser:

Aqua/Water, Glycerin, Propanediol, Polysorbat 20, Propylene glycol, Iodized Hydrolyzed Zein, Ruscus Aculeatus, Citrus Limon Fruit Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Alkohol, Denatonium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Extract, PEG-20 Castor Oil, Ascorbyl Palmitate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetranatriumiminodisuccinat, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomsterekstrakt, Potassium sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherylacetat, Tocopherol, Menthol, Parfum (Fragrance)

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.