Anticellulite Cellu-Cup Olie - 90 ml.

Anticellulite Cellu-Cup Olie - 90 ml.
Se alle produkter fra Cellu-Cup
Varenummer: 22373
Denne appelsinolie er ideel til en behagelig og effektiv massage. Creme kan også bruges, men det bliver ofte absorberet for hurtigt af huden og gør, at massagen ikke flyder nær så godt. Olien, der er lavet specielt til Cellu-cup er velegnet til denne type massage.
Indholdet komplimenterer desuden massagen i kampen mod cellulite.

Ligesom at olien har en forfriskende duft, så er den også forfriskende for huden Desuden hjælper olien kroppen med at fjerne affaldsstoffer og dermed det yderste lag væv med at give slip på fedtcellerne.

Den stimulerende effekt styrker blod- og lymfecirkulationen. Fortyndet i en neutral olie, virker denne olie mod cellulite og væskeophobning, når den bruges til massage.Cellu-cup-olien er en blanding af fire planteolier og en æterisk appelsinolie. De har alle a deres specifikke egenskaber der bidrager til en synlig sundere hud.
Planteolierne er arganolie, vindruekerneolie, abrikoskerneolie og mandelolie.

Indeholder: 90 ml.

OBS
Prøduktet indeholder nødder og må derfor ikke anvendes af personer med nøddeallergi, også selv det ikke indtages og kun bruges til udvortes brug.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?