Kundeservice
0 varer
Kurv
Anjo Anti-Cellulitis lotion, 200 ml
Anjo Anti-Cellulitis lotion, 200 ml

Anjo Anti-Cellulitis lotion, 200 ml

99,95 DKK
-12%
114,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(15)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Ingredienser
Anmeldelser

Anjo Anti-Cellulitis lotion indeholder standardiseret urte-ekstrakt, hvis effekt mod appelsinhud er dokumenteret.

Anjo anti cellulitis lotion stimulerer blodcirkulationen og bryder den onde cirkel som forårsager deponering af fedt og væskeansamlinger i underhuden - kendt som appelsinhud. Cremen gør huden glat, smidig og fugtig.

Anjo anti cellulitis mod appelsin hud er bl.a. blevet rost i bogen 10 år yngre på 10 uger.

Anvendelse og brugsanvisning
Anjo Anti-Cellulitis lotion normaliserer hudens struktur og giver et slankere udseende. Den skal anvendes morgen og aften på de berørte steder. Trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Undgå øjenkontakt (indeholder spansk peber (capsicum frutecens) og vask hænderne efter påsmøring. Ingrediensen spansk peber har en varmende effekt. Denne effekt forstærkes ved påsmøring efter varmt bad eller ved hård fysisk aktivitet.


Varenummer: 738

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

IngredienserTilbage til toppen

Aqua
Prunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot)
Squalane
Paulane Cupana Fruit Extract
Hedychium Coronarium Extract
Polysorbate 80
Laminaria Digitata Extract
Ruscus Aculeatus Root Extract
Capsicum Frutescens Fruit Extract
Hydrolyzed Vegetable Protein
Urea
Lactic Acid
Glycose
Allantoin
PCA
Daucus Carota Sativa Extract
Dihydromyricetin
Sodium acryloydimethyltaurate
Citrus spp. seed extract
Citric Acid
Sodium Benzoate
Phenoxyethanol
Sorbic Acid
Chlorphenesin
Parfum

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Mona Ebsen - 22-04-2016 
Jeg har nu brugt den i 4 uger og vil aldrig undvære den igen. Den er fantastisk til, at glatte min hud og har reduceret mine cellulite " huller" betragteligt - både på lår, mave og baller😊 Kan varmt anbefale den til alle, som døjer med det. Den giver en dejlig varm, nærmest brændende fornemmelse, føler den sætter godt gang i forbrændingen...
Af Mona Ebsen - 22-04-2016 
Jeg har nu brugt den i 4 uger og vil aldrig undvære den igen. Den er fantastisk til, at glatte min hud og har reduceret mine cellulite " huller" betragteligt - både på lår, mave og baller😊 Kan varmt anbefale den til alle, som døjer med det. Den giver en dejlig varm, nærmest brændende fornemmelse, føler den sætter godt gang i forbrændingen...
Af Eva Herbst Overgård - 20-09-2015 
Brugt i 3-4 uger uden det vilde resultat... Trods jeg både har tørbørstet og masseret
Af Heidi H - 29-06-2015 
Virkelig effektivt - meget synlige resultater efter kort brug.
Af Linda Eg - 25-06-2014 
God lotion med effekt. Efter træning får man en mere brændende fornemmelse, så man er ikke i tvivl om man har lotion på. Gav en synlig effekt.
Af Jensen - 15-06-2014 
Super god lotion som faktisk virker. Kan se tydelig forbedring bare efter få ugers brug.
Af Kirsten H. Jensen - 24-05-2014 
Uha ja det er en effektiv lotion, brænder som bare pokker. Men huden bliver rigtig fin. Det er det første produkt af den art jeg har været tilfreds med. :)
Af Anne Nielsen - 28-03-2014 
Yderst effektiv til opstramning af huden. Dog eliminerer den ikke de værste fordybninger i huden, hvilket man heller ikke kan forvente af en lotion - der skal mere motion til ;-) Husk at vaske fingre! Ellers giver det bagslag lige at røre sig i ansigtet..
Af Sine - 19-02-2013 
Overrasket, men den virker faktisk! Ikke sådan at det forsvinder 100%, men kan se en væsentlig bedring efter at have brugt en bøtte, hvor jeg kun havde det på om natten (jeg synes det lugter for gennemtrængende til at have på om dagen). Så jeg køber en mere og ser, hvad der sker:-)
Af PERNILLE - 07-07-2010 
Tak skæbne! Fik den i går, og måtte sove med numsen udenfor dynen i nat, fordi den genererede så megen varme!! Det skulle da være mærkeligt om den ikke havde nogen effekt.
Af Camilla Lykke Rasmussen - 25-04-2010 
Det er også 2 gang jeg køber denne creme, og jeg synes også at det er det bedste af alt det skidteras jeg har prøvet gennem årene. Jeg fik den anbefalet af min veninde som er fitnessinstruktør og selv bruger den. Det er ikke en mirakelkur, men jeg kunne alligevel se en forskel med det blotte øje, selvom jeg er sindssygt kritisk ;o) Især skete der i den grad noget da jeg begyndte at kombinere brugen af cremen med en blanding af intens kredsløb og styrketræning, samt massering af områderne med cellulitis. Husk at drikke en masse vand, for den trænger dybt ind, og trækker urenhederne ud og nogle gange føles det som om der er ild i røven hvor jeg har smurt den på - i flere timer efter ;P Dette er især udtalt ved fysisk aktivitet umiddelbart efter. Jeg kan også tilslutte mig dem der siger den gør huden dejligt blød og galt, men synes den lugter lidt af farmor ;o) - og ja for guds skyld vask hænderne inden du klør dig i øjet efter brug! Go´fornøjelse og held og lykke
Af altijana hidic - 30-01-2010 
Det er 2 gang jeg køber denne lotion, og den er fantastisk.. alt det andet loreal og nivea, og garnier, har jeg slet ikke set noget forskel ved.... så vil hjertelig anbefale den. Jeg læste om den første gang i bogen 10 år yngre på 10 uger.... Hilsen Louie
Af Line Krüger - 12-01-2010 
Skrappe sager:p Man skal IKKE have sår de steder cremen smøres på. Det gør ekstremt nas! Men kan varmt anbefales. Synes også den virker!
Af Irene Horn - 05-11-2009 
Anti-Cellulitis lotion har en god konsistens, er let at påføre og en mild duft. Man skal dog være lidt forsigtig med brug, da produktet indeholder chili, MEN den er effektiv!
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832