Zahra argan oil, 100% pure - 100 ml

1
(7) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Zahra
Varenummer: 30002

Zahra 100% ren argan oil er rig på E-vitamin og essentielle fedtsyre.

Zahra Argan olie er udvundet af danske/marokkanske argan olie eksperter. Hver en kerne er nøje udvalgt, for at opnå den bedste kvalitet af Argan olie. Denne Argan olie er måske den allerbedste på markedet, både i Danmark og i udlandet. Zahra Argan olie er udvundet i et laboratorium under overvågede forhold. Laboratorium er godkendt af ECOCERT, AB og USDA som er internationale økologiskkontrol organer. Dette er din garanti for en 100 % ren og BIO argan olie. Der bliver importeret passende mængder ad gangen for altid at kunne garantere en frisk presset olie.

Argan træ er hjemmehørende i et lille område af det sydvestlige Marokko. Selvom dyrkning tidligere besatte et større område, findes det i dag i et område på kun omkring 800.000 hektar. Argan træet er fredet og marokkanerne respektere den så højt at de beskytter den med deres liv. Dens olie er gul/brunlig farve og har en glat tekstur, tæt aroma som minder om mandelolie. Denne Arganolie udvindes ved mekanisk koldpresning af Argan kernen som befinder sig i nødden af frugten.

Det er en olie som er rig på vitamin E, en kraftfuld naturlig antioxidant, der giver mange fordele for hud, hår og negle. Før i tiden har det været meget brugt kun af lokale stammer til pleje og forskønnelse af huden. Den kan bruges til ansigtet, håret, kroppen og neglene.

Anvendelse:
Håret: Du kan bruge den på håret om aften og om morgen. Om aftenen kan du bruge den som hårmaske. Fordel den på hele håret. Pak håret i et håndklæde og lade olien være i håret natten over. Om morgenen kan du den i fugtigt hår, fra spidserne og opad. Tør håret som du plejer.

Ansigtet og kroppen: Du kan vælge at bruge argan olie om aften som afslapnings og plejeolie, eller om morgen som beskyttelse. Om aften kan du bruge den som natcreme. Om morgen før makeup. Husk altid at massér opad.

Negle: 1-2 gange om ugen kan du smøre neglene. Dine negle bliver rene, klare og efter et stykke tid bliver de stærkere.

OBS! Produktet må kun anvendes til udvortes brug!

Ingredienser:
100 % ren Argan Olie - Argania Spinosa Kernel Oil-, ingen farvestoffer, parfume eller konserveringsmidler. Opbevar på et tørt sted, væk fra varme og lys.

Indikation:
Oplysningerne på de gavnlige egenskaber af vores produkter, herunder medicinsk og skønhed information er baseret på sine populære traditionelle brug. Fordele og brug af vores produkter kan variere fra bruger til bruger. Vi anbefaler ikke eller fremmer selvmedicinering. Vi anbefaler altid at konsultere en specialist i tvivlstilfælde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(7) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Zahra
Varenummer: 30002

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.