RazSpa Fn+3

RazSpa Fn+3 - 100 ml
RazSpa Fn+3 - 100 ml
RazSpa Fn+3 - 100 ml
Se alle produkter fra RazSpa
Varenummer: 38509

RazSpa Fn+3 100ml - Body- og massageolie til irritation og betændelsestilstande

RazSpa Fn+3 er en økologisk krops- og massageolie, egnet til at bekæmpe former for irritation og betændelse i huden. Olien er yderst velegnet til brug mod alle former for hudirritationer, da den har smertestillende og betændelseslindrende egenskaber. 

Olien er baseret på naturlige og organiske ingredienser, der gør underværker for kroppen. Grundolien i produktet kommer fra planten Maria Tidsel, som har cellegenererende egenskaber, virker afgiftende og gør huden elastisk. Derudover indeholder Fn+3 mandelolie, som bidrager til at hæmme inflammation og eksem, samtidig med at blødgøre huden. Tilmed er den enormt vitaminrig, og Fn+3 olien er generelt rig på E-vitamin, som er en stærk antioxidant, og blandt andet har en hæmmende effekt på aldring af huden. 

Udover disse æteriske olier, er Fn+3 tilsat enebærfrugt og kaprifolie, som også bidrager til produktet med deres fantastiske egenskaber. Enebær virker både smerterstillende, betændelseslindrende, samt styrker kredsløbet. Kaprifolien genopbygger huden, samt virker afstressende og beroligende på irriteret hud. Ingredienserne tilfører også en dejlig aroma til olien. 
Kombinationen af disse ingredienser resulterer i en yderst næret og beroliget hud. 

Olien er perfekt til dig, der ønsker at lindre uønsket hudirritation, og den kan anvendes af alle efter behov. Produktet kommer i en nydelig flaske der er nem at benytte. 

Egenskaber

  • Lindrer irritation og betændelse i huden
  • Virker smertestillende og betændelseslindrende
  • Genopbygger huden og styrker kredsløbet
  • Har en beroligende og afstressende virkning
  • Indeholder æteriske olier med helende egenskaber
  • Baseret på organiske ingredienser
  • Rig på E-vitamin
  • Naturlig og dejlig aroma

Anvendelse

RazSpa Fn+3 olien kan bruges af alle, og er egnet til hele kroppen.
Produktet benyttes efter behov, og smøres direkte på huden ved det område, hvor der opleves irritation- og betændelsestilstande. 

Indhold: 100ml

Ingredienser

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Tocopherol, Parfume. The fragrance has a natural content of Limonene, Citronellol, Linalool, Limonen

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?