DM Skincare Passions Olie - 100 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra DM Skincare
Varenummer: 10793

DM Skincare Passions Olie fugter, plejer og beskytter kroppen

Denne olie fra danske DM Skincare til normal og tør hud virker beskyttende samt nærende, og er fremstillet med en super hurtigt absorberende formular af aktive ingredienser.

Produktet er lavet på passionsblomstolie, sesamolie og rosmarinolie, hvor passionsblomstolien er særligt antioxidant-rig, hvilket virker beskyttende på hudcellerne, således at de skærmes fra oxidativ stress fra frie radikaler. Sesamolien virker blødgørende, mens rosmarinolien beskytter og beroliger huden. Alt i alt har produktet en super god sammensætning for at kunne pleje og beskytte din fine hud og sikre, at den ikke tørrer ud. 

Fordele:

  • Smidiggør og blødgør huden
  • Beskytter hudens barriere og celler
  • Tilsat en let og frisk citrusduft
  • Indeholdt i bæredygtig emballage
  • Dansk produceret og formuleret

Anvendelse

På trods af oliens indhold fedter den ikke på huden, men trænger i stedet hurtigt ned for at give øjeblikkelig virkning. Sprøjt blot direkte på en let fugtig hud - eventuelt dér, hvor du er særligt tør - og massér den nænsomt ind. 

Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Cyclopentasiloxane, Sesamum Indicum, Passiflora Edulis, Passiflora Incarnata (Passionflower oil), Citrus Grandis, Lemon Oil, Tocopherylacetat, Rosmarin, D-Limonene, Citral, Linalol, Parfume

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra DM Skincare
Varenummer: 10793

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.