Avivir Baobab All Body Oil u. duft - 100 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra Avivir & Avivir Baobab
Varenummer: 39298

All Body Pampering Oil - Luksuriøs og nærende kropsolie fra Avivir

Avivirs neutrale kropolie er et helt fantastisk, multifunktionelt produkt fra den nye Baobab-hudplejeserie. Serien består af super nærende plejeprodukter, der passer på din hud på den absolut bedste og skånsomme måde. Nøgleingrediensen er nærende tørolie fra det store, vilde, afrikanske Baobabtræ. 

I denne lækre kropsolie kombineres den ultra-næringsrige, økologiske Baobabolie med blødgørende og mild mandelolie. Sammen udgør de 100% af produktet - kun det mest naturlige er godt nok til din hud!

Egenskaber

All Body Pampering Oil er proppet med sunde fedtsyrer - blandt andet omega-6 og -9, som virker super fugtende og blødgørende - selv i hudens dybere lag. Ligeledes er den rig på E-vitamin, som har antioxidante egenskaber og både beskytter og styrker hudens barriere. 

Olien forbedrer hudens kollagennet, som hjælper med at afbalancere og udjævne huden, så strækmærker og rødme mindskes. På baggrund af de virksomme ingredienser får huden fornyet liv med en markant forbedret elasticitet og fasthed. Derudover holdes den gennemfugtet og mættet i lang tid. 

Din hud vil opleve en sund og fornyet udstråling som aldrig før!

Fordele

  • Styrker, forbedrer, nærer og plejer huden intensivt
  • Virker beskyttende med antioxidant effekt
  • Multifunktionel virkning
  • Naturligt, økologisk og organisk indhold
  • Fri for parfume og skadelige stoffer
  • Vegan Certified
  • Skånsom og mild mod huden
  • EcoCert-certificeret

Anvendelse

Som navnet indikerer, kan du anvende olien på hele kroppen - du kan tilmed bruge den til at style håret. Et must-have til din plejerutine!

Brug gerne olien umiddelbart efter badet, så den bedst mulige effekt opnås. Mærk, hvordan huden holdes velnæret og -plejet hele dagen.


Indhold: 100 ml.

Ingredienser:
Adansonia Digitata Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyglycerl-3 Polyricinoleate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.

*Økologisk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

EcoCert Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.