Dettol No-Touch Cucumber Refill - 250 ml

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Dettol
Varenummer: 7291

Dettol No-Touch refill-håndsæbe med skøn duft af agurk

Denne No-Touch Cucumber Refill fra Dettol har en skøn duft af agurk og passer perfekt til Dettols automatiske sæbedispenser. Sæbedispenseren gør det nemt og hurtigt at vaske dine hænder og sørger for, at du bruger den helt rigtige mængde sæbe. Dispenseren sikrer, at du ikke behøver røre ved sæbebeholderen og reducerer dermed spredningen af bakterier og giver et sundt hjem. No-Touch dispenseren er ideel til både køkken og badeværelse eller andre steder, du ønsker at undgå spredning af bakterier.

Dettols No-Touch Refill håndsæber kommer i flere varianter med forskellige dufte. Udover denne variant med duft af agurk kommer Refill sæberne også med duft af aloe vera, grapefrugt og citrus. Alle sæberne er effektive mod bakterier og vasker dem effektivt væk. Sæberne er blide mod huden og er velegnet til daglig brug i hjemmet.

Egenskaber:

  • Skøn duft af agurk
  • Blid og skånsom mod huden
  • Effektiv mod bakterier
  • Passer til Dettol No-Touch automatiske sæbedispenser

Anvendelse:

Refill håndsæben sættes sammen med din Dettol No-Touch sæbedispenser. Sæt ON/OFF knappen på OFF og fjern den tomme refill-beholder. Sæt den nye refill-beholder i dispenseren, så der lyder et klik. Sæt igen ON/OFF knappen på ON og dispenseren er igen klar til brug.


Indhold: 
250 ml

Ingredienser:

Aqua, Ammoniumlaurylsulfat, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamide MEA, Parfume, Citric acid, Hexyl Cinnamal, Salicylsyre, Tetrasodium EDTA, Magnesiumnitrat, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone, Sodium Ferrocyanide, CI 61570, CI 19140, CI 42090

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Dettol
Varenummer: 7291

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.