Weleda Rosen Plantesæbe - 100 g

Weleda Rosen Plantesæbe
Se alle produkter fra Weleda
Varenummer: 805

Weleda Rosen Plantesæbe - Ædel og forkælende duft

Rose Soap fra Weleda er en eksklusiv og lækker sæbebar som både renser huden og efterlader den med en mild og dejlig rosenduft. Sæbebaren producerer en cremet skum som renser og plejer din hud på en naturlig og effektiv måde. 

Virkning: 
Baren er baseret på vegetabilsk olie som renser og blødgør huden, og er tilsat den fantastiske æteriske olie fra damaskrosen. Weledas damaskroser dyrkes i bjergområderne i Tyrkiet og laves til den værdifulde olie der gør denne sæbe helt speciel. Rosen har aromaterapeutiske egenskaber og skaber en dyb følelse af velvære i kroppen når den bruges. 

Kroppen efterlades ren, blød og utroligt velduftende efter brug. Sæbebaren er det perfekte produkt til dig der går op i at forkæle din krop med naturlig og økologisk hudpleje. Sæben er proppet med naturlige ingredienser og er helt fri for syntetiske konserveringsmidler, dufte, farvestoffer og mineralolier. 

Anvendelse

Sæben er dermatologisk testet og kan bruges af alle hudtyper - også følsom hud. 
Du kan bruge rosensæben i et lækkert bad til rigtig at forkæle og pleje din krop. Efter du har brugt sæben kan du med fordel pleje din krop med Wild Rose Pampering Body Lotion eller Body Oil fra Weleda

Indhold: 100ml

Ingredienser

Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Water, Sodium Olivate, Glycerin, Fragrance*, Rosa Damascena Extract, Sodium Chloride, Sodium Stearate, Citronellol*, Geraniol*, Citral* , Eugenol*  

Natrue Certificering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.