Beauté Pacifique Håndcreme - 50 ml

Beauté Pacifique Håndcreme - Med24.dk
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 920

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Beauté Pacifique Håndcreme har en langtidsholdbar fugtgivende effekt, selv ved hyppig kontakt med vand.

Beauté Pacifique Håndcreme virker både blødgørende og reparerende. Den har et ekstra højt indhold af naturlig squalane samt Glycyrrhiza Glabra extrakt, som virker lindrende på irriteret hud. Cremen kan med fordel bruges på hud med eksem eller psoriasis
Håndcremen virker stærkt fugtighedsopbyggende og lægger et depot af creme ind i hudens overflade, som frigøres ved kontakt med vand.

Velegnet til:

- Tør og skadet hud
- Hænder, fødder og albuer
- Eksem/psoriasis

Egenskaber:

  • Giver en enestående blødhed, der varer hele dagen uden at fedte
  • Giver et meget højt fugtniveau i mange timer - også efter mange ganges håndvask
  • Særdeles velegnet til at reparere hud med ekstraordinær tørhed, revner etc.
  • Indeholer ikke parfume

Hovedingredienserne og deres virkning:

Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Lanolin (renset) spiller en vigtig rolle i opretholdelse af fugtbalancen og yder en usædvanlig blødhed, specielt når det anvendes i forbindelse med Squalane. Tidligere problemer med allergi overfor Lanolin er reduceret til nærmest nul gennem rensning.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linjer og rynker.
Citrus Medica Limonum Extract er en kilde til C-vitamin, der fungerer som en naturlig antioxidant og stimulerer collagensyntesen. Den eksfolierer blidt døde hudceller og reducerer fedtet hud.
Aloe Barbadensis Gel/Aloe Vera Gel/Aloe Ekstrakt er betegnelser for den samme naturlige råvare, der fungerer som fugtgiver og er meget anvendt i kosmetiske produkter for sin let beroligende virkning på irriteret hud.

Anvendelse:

Påfør cremen morgen og aften eller efter behov ved hyppig kontakt med vand.


Indhold: 40 ml

Ingredienser:

Aqua/Water, Glycerin, Behenyl Alkohol, Butylene glycol, Stearic Acid, Squalane, Isopropyl palmitate, Cetyl Palmitate, Glyceryl stearate se, Lanolin, Dimethicone, Arginine, Polysorbat 60, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrizate, Retinylpalmitat, Zea Mays Oil, Citrus Medica Limonum / Lemon Fruit Extract, Aloe vera-pulver, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.