Beauté Pacifique Håndcreme i Krukke - 100 ml

Beauté Pacifique Håndcreme tør hud - Med24.dk
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 921

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Beauté Pacifique Håndcreme kan med fordel bruges på tør og skadet hud samt hud med psoriasis.

Beauté Pacifique Håndcreme er en fantastisk blødgørende og reparerende creme til tør og skadet hud på hænder, fødder, albuer samt andre tørre områder. Den har et ekstra højt indhold af naturlig squalane og virker stærkt fugtighedsopbyggende. Cremen tilbyder langvarig fugt, da den lægger et depot af creme ind i hudens overflade, som frigøres ved kontakt med vand. Indholdet af lakridsrodsekstrakt gør at cremen desuden virker lindrende på irriteret hud.

Velegnet til:

- Tør og skadet hud
- Hænder, fødder, albuer samt andre tørre områder
- Eksemer og psoriasis

Egenskaber:

  • Giver en enestående blødhed, der varer hele dagen uden at fedte
  • Giver et meget højt fugtniveau i mange timer - også efter mange ganges håndvask
  • Særdeles velegnet til at reparere hud med ekstraordinær tørhed, revner etc.
  • Indeholer ikke parfume

Hovedingredienserne og deres virkning:

Glycerin er en af de allerbedst fugtgivende ingredienser. Den trænger let ned i hudens øverste lag og gør huden blød og eftergivelig. Den anvendte vegetabilske Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Lanolin (renset, farmaceutisk kvalitet) spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af hudens fugtbalance og bevirker en usædvanlig fin hudoverflade, specielt når den anvendes i kombination med Squalane. Tidligere problemer med Lanolin-allergi er minimeret i dette produkt, idet den her anvendte Lanolin er farmaceutisk ren, og alle urenheder er fjernet.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linjer og rynker.
Dipotassium Glycyrrhizinate er ekstrakt fra lakridsrod. Den ekstrakt er et kendt middel til sårheling og mod irritationer i huden og muliggør at kraftigt virkende ingredienser får effekt uden bivirkninger. Med denne ekstrakt kan effektive produkter også anvendes på sart hud.
Citrus Limon Fruit Extract er en naturlig kilde til C-vitamin, der fungerer som en stærk antioxidant som stimulerer collagensyntesen og er med til at genskabe ceramiderne i overhuden. Den eksfolierer desuden blidt døde hudceller og reducerer problemer med fedtet hud.

Anvendelse:

Påfør cremen morgen og aften eller efter behov ved hyppig kontakt med vand.


Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Aqua/Water, Glycerin, Behenyl Alkohol, Butylene glycol, Stearic Acid, Squalane, Isopropyl palmitate, Cetyl Palmitate, Glyceryl stearate se, Lanolin, Dimethicone, Arginine, Polysorbat 60, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrizate, Retinylpalmitat, Zea Mays Oil, Citrus Medica Limonum / Lemon Fruit Extract, Aloe vera-pulver, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.