Cosborg FingerCare - 50ml

Cosborg FingerCare - 50ml
112,00 -13%
Vejl. pris 129,00
(5) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Cosborg
Varenummer: 655
Ofte købt sammen
Cosborg FingerCare - 50ml
Cosborg Handcare - 100 ml
Cosborg Hælcreme - 50ml
Pris i alt
110,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Cosborg FingerCare
Få bløde og smidige fingre på kun 7 dage!

Cosborg FingerCare er en ny behandlingsform til pleje af tørre, sprukne og ru fingre. Tør, sprækket hud kommer af fortykket og revnet hud, der dannes på fingrene og ved fingerspidser. Ofte er vinterhalvåret årsag til ubehaget, men også hverdagens mange gøremål kan udtørre fingre og forårsage revner, bl.a. i forbindelse med berøring af papir, håndværksarbejde, sæbe, rengøringsmidler og hyppig vask af hænder.

Ru, tørre og sprukne fingre er en meget almindelig lidelse hos en stor del af befolkningen i alle aldre. I de fleste tilfælde er lidelsen kun til gene og betragtes som et kosmetisk problem. Men hvis huden ikke behandles, kan der komme sprækker, som kan gå helt ned i hudens bløde og smerteførende lag. Dybe revner kan til sidst forårsage infektion, som kan føre til alvorlige problemer.

Sådan virker Cosborg FingerCare
Cosborg FingerCare indeholder urea, allantoin, sheasmør og kæmpenatlysolie i en særlig formulering. Urea fremmer hudens naturlige helingsproces ved at nedbryde og opløse fortykket hård hud. De fugtgivende plejestoffer tilfører huden en naturlig fugtighed, som trænger dybt ind i den tørre hud. Indholdet af allantoin bevirker, at revnedannelse i huden heles hurtigere og fremmer genopbyggelse af huden. Endelig styrker kæmpenatlysolie og alfa-linolensyre fra sheasmør hudcellerne og har samtidig hudbeskyttende egenskaber.

Det samlede resultat er, at huden heles hurtigere og den tørre hud erstattes af blød, smidig og sund hud. Test af cremen har vist synlig forbedring efter 7 dages behandling. Uden parfume og farvestoffer.

Anvendelse
Cosborg FingerCare anvendes på ru, tørre og sprukne fingre og fingerspidser. Cremen smøres på i et tykt lag og man kan evt. lade cremen sidde 3-5 minutter, inden cremen gnides ind i huden.  Ved regelmæssigt brug bevares bløde og smidige fingre. Allerede efter 7 dages behandling, vil der være synlig forbedring af fingrenes tilstand.

Praktiske råd
Det bedste resultat opnås, hvis fingrene er vasket før behandling med Cosborg FingerCare. Indeholder ikke parfume eller farvestoffer.

Typisk dosis
Påføres fingre og fingerspidser 1-2 gange dagligt indtil huden er normal igen. Kun til udvortes brug på fingre. Undgå kontakt med øjne. Opbevares køligt efter anbrud samt utilgængeligt for børn.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Else Jacobsen - 13-08-2013
Endelig en creme der er rigtig god til tørre og sprukne fingre.rimelig pris.
Af Birthe, Glamsbjerg - 12-01-2012
For en gang skyld er producentens egne anprisninger af produkter ikke overdrevet. Cosborg Håndcreme er dyrere end andre lignende produkter, men det er til gengæld de ekstra penge værd. Man mærker virkning allerede ved første gangs brug - det er et virkningsfuldt og godt produkt.
Af mette egsvang - 17-05-2011
Cosborg fingercare er simpelhen uundværlig til mine tørre fingerspidser der ofte har dybe revner pga. utallige gange håndvask hver dag, cosborg fingercare hjælper allerede i løbet af nogle få dage
Af Preben Kristensen - 28-04-2010
Har prøvet mange håndcremer da jeg har Toktisk håndeksem, Cosborg fingercare er den første creme der kan holde eksem ned, kan varmt anbefale dette produkt. Preben Odense SØ
Af maria stenberg - 05-10-2009
Dette er den eneste creme der virker mod ømme sprækker i håndflader og ved neglebånd! Jeg har altid lidt af tør astmahud, som kun forværres og bliver til sår og ømmesprækker når efteråret og kulden nærmer sig. Jeg har brugt for en formue til cremer, både på apoteket og i supermarkederne, og jeg vil næsten påstå at jeg har prøvet dem ALLE. Men Cosborg VIRKER! fra første påførsel... sårene heler langsomt, men sikkert op, det er SÅ god! Prisen er lidt derop af, men det er virkelig det værd :)

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.