Cosborg FingerCare - 100 ml.

Cosborg FingerCare - 100 ml.
Se alle produkter fra Cosborg
Varenummer: 18830
Cosborg FingerCare - 100 ml.
Få bløde og smidige fingre på kun 7 dage!

Cosborg FingerCare er en ny behandlingsform til pleje af tørre, sprukne og ru fingre. Tør, sprækket hud kommer af fortykket og revnet hud, der dannes på fingrene og ved fingerspidser. Ofte er vinterhalvåret årsag til ubehaget, men også hverdagens mange gøremål kan udtørre fingre og forårsage revner, bl.a. i forbindelse med berøring af papir, håndværksarbejde, sæbe, rengøringsmidler og hyppig vask af hænder.

Ru, tørre og sprukne fingre er en meget almindelig lidelse hos en stor del af befolkningen i alle aldre. I de fleste tilfælde er lidelsen kun til gene og betragtes som et kosmetisk problem. Men hvis huden ikke behandles, kan der komme sprækker, som kan gå helt ned i hudens bløde og smerteførende lag. Dybe revner kan til sidst forårsage infektion, som kan føre til alvorlige problemer.

Sådan virker Cosborg FingerCare
Cosborg FingerCare indeholder urea, allantoin, sheasmør og kæmpenatlysolie i en særlig formulering. Urea fremmer hudens naturlige helingsproces ved at nedbryde og opløse fortykket hård hud. De fugtgivende plejestoffer tilfører huden en naturlig fugtighed, som trænger dybt ind i den tørre hud. Indholdet af allantoin bevirker, at revnedannelse i huden heles hurtigere og fremmer genopbyggelse af huden. Endelig styrker kæmpenatlysolie og alfa-linolensyre fra sheasmør hudcellerne og har samtidig hudbeskyttende egenskaber.

Det samlede resultat er, at huden heles hurtigere og den tørre hud erstattes af blød, smidig og sund hud. Test af cremen har vist synlig forbedring efter 7 dages behandling. Uden parfume og farvestoffer.

Anvendelse
Cosborg FingerCare anvendes på ru, tørre og sprukne fingre og fingerspidser. Cremen smøres på i et tykt lag og man kan evt. lade cremen sidde 3-5 minutter, inden cremen gnides ind i huden.  Ved regelmæssigt brug bevares bløde og smidige fingre. Allerede efter 7 dages behandling, vil der være synlig forbedring af fingrenes tilstand.

Praktiske råd
Det bedste resultat opnås, hvis fingrene er vasket før behandling med Cosborg FingerCare. Indeholder ikke parfume eller farvestoffer.

Typisk dosis
Påføres fingre og fingerspidser 1-2 gange dagligt indtil huden er normal igen. Kun til udvortes brug på fingre. Undgå kontakt med øjne. Opbevares køligt efter anbrud samt utilgængeligt for børn.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Personlig pleje
  2. Hudpleje
  3. Håndcreme

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?