Scholl behandling af nedgroede tånegle - 1 sæt

Scholl behandling af nedgroede tånegle - komplet behandling
Se alle produkter fra Scholl
Varenummer: 33871

Behandling og omgående lindring af ubehag forbundet med nedgroede tånegle

Med disse unikke klemmer fra Scholl, kan du nu behandle dine nedgroede tånegle der hjemme.

Nedgroede negle ses som regel på storetåen eller på de øvrige tæer, hvor trykket mellem huden og neglen giver en ubehag smerte. Behandlingen til nedgroede tånegle fra Scholl er et dobbeltvirkende system til behandling og omgående lindring af ubehag forbundet med nedgroede tånegle. Hvis ikke nedgroede negle behandles i tide, kan neglen vokse ind i huden, hvilket giver ekstrem ubehag.

Denne behandling fra Scholl er velegnet, når trykket mellem huden og neglen giver ubehag, ikke hvis neglen allerede er vokset ind i huden. De nedgroede negle behandles med en negleklemme, som giver neglen mulighed for at rette sig ud, og dermed vokse lige ud igen, i stedet for ned i huden. Negleklemmen kan anvendes imens du har sko, strømper eller strømpebukser på.

Gennemsnitlig behandlingstid er ca. 6 uger

Pakken mod nedgroede negle indeholder:

  • Kølende aerosolspray, 22 ml
  • Neglelim, 8 g
  • 10 stk. oprettende negleklemmer

Sådan anvender du Scholl ingrowing toenail:

Step 1:
Påfør den medfølgende kølende aerosolspray på den berørte negl.
Rengør og tør de berørte negl, hvis du har neglelak på, skal dette fjernes. Ryst aerosoldåsen grundigt før brug. Hold den 10 cm fra foden, og spray på det berørte område af neglen og den omgivende hud. Lad huden og neglen tørre i mindst 1 minut. Den kølende spray kan anvendes op til 5 gange dagligt for at lindre evt. ubehag, der skal dog gå minimum 1 time mellem hver behandling.

Step 2:
Påfør neglelimen. Sørg for, at der er mindst 2 mm neglevækst ud over spidsen af tåen, så klemmen kan sættes på.
Åbn beholderen med neglelim, og brug penslen til at påføre et tyndt lag lim langs oversiden af den berørte negl. Sæt hætten godt fast på limbeholderen efter brug.

Step 3:
Sæt nu den oprettende negleklemme på. Anbring klemmen på neglens kant, så klemmens kanter sidder fast under hver side af neglen.
Tip: Start med at sætte den ene krog ind under neglen, og skub derefter klemmen hen over neglen, så man kan fastgøre den anden krog.

Husk altid at læse brugsanvisningen inden anvendes.

Se hvordan du anvender behandling af nedgroede negle fra Scholl i denne video:

Sikkerhedsinformationer:

Bør ikke anvendes af børn under 12 år. Bør ikke anvendes af børn uden opsyn af en voksen. Efter første anvendelse kan området stadig være ømt i 24-48 timer. Kun til udvortes brug. Må kun anvendes som anvist. Må ikke anvendes på irriteret hud og hud med sår. Undlad anvendelse ved andre fodsygdomme. Undgå kontakt med hud/øjne. Indeholder små dele – kvælningsfare. Indeholder beholder under tryk. Må ikke beskadiges/punkteres, brændes eller udsættes for varme. Misbrug af opløsningsmidler kan være øjeblikkeligt dræbende. Brandfarlig. Kan medføre sensibilisering ved kontakt med huden. Indeholder cyanoacrylatlim. Klæber til huden og øjnene på få sekunder. Undgå kontakt med hud og øjne. Indånd ikke gasser/dampe. I tilfælde af kontakt med øjne skylles omgående med rigeligt vand, søg herefter lægehjælp.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
    Personlig pleje > Hudpleje > Fodpleje > Øvrig fodpleje

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?