Beurer FB65 Fodspa - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Beurer & Beauty By Beurer
Varenummer: 54567

Beurer FB65 Fodspa - Forkælelse til dine fødder

Beurer F65 fodspa er den ultimative løsning til trætte og ømme fødder. Med en række forskellige funktioner, er denne fodspa designet til at give dig en afslappende og forfriskende oplevelse, mens den samtidig hjælper med at pleje og forbedre din fodhygiejne.

Fodspa'en er udstyret med en vibrerende massagefunktion, som hjælper med at lindre muskelspændinger og forbedre blodcirkulationen i dine fødder. Derudover kan du justere vandtemperaturen efter dine præferencer, og tilføje forskellige typer badesalt eller olie for at give dine fødder en yderligere forfriskning.

Beurer F65 fodspa er også udstyret med en indbygget infrarød funktion, som hjælper med at reducere inflammation og smerter i fødderne, samtidig med at den hjælper med at bekæmpe bakterier og svampe, der kan forårsage ubehagelige fodproblemer.

Fodspa'en har en stor kapacitet og er designet til at passe til fødder i forskellige størrelser. Det ergonomiske design gør det nemt og behageligt at bruge, og det aftagelige sprøjtehoved gør det let at rengøre efter brug.

Beurer F65 fodspa er den perfekte løsning til at pleje dine fødder og lindre stress og spændinger. Så giv dine fødder den opmærksomhed, de fortjener med Beurer F65 fodspa.

Smarte funktioner:

  • 8 varmeindstillinger
  • Dobbeltisolering
  • Flere massageprogrammer
  • Timerfunktion og touchskærm
  • 3 stk. pedicuretilbehør
  • Roterende pedicurestation
  • 6 forskellige ambient lights

OBS. Der er 3 års garanti på produktet.


Indhold:
1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Beurer & Beauty By Beurer
Varenummer: 54567

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.