AHAVA Deep Wrinkle Filler - 15 ml.

AHAVA Deep Wrinkle Filler - 15 ml.
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Ahava & AHAVA Apple Of Sodom
Varenummer: 36108

AHAVA Deep Wrinkle Filler til mindskning af rynker

En målrettet og øjeblikkelig rynke-udglattende filler, der forfiner og udglatter huden. Baseret på det eksklusive Apple af Sodom-kompleks. Med denne filler-pen gør du det nemt for dig selv, at påføre cremen præcis der, hvor du ønsker en effekt. Cremen kan bruges hvor du ønsker, selv i øjenregionerne er den virksom.

AHAVA Deep Wrinkle Filler giver dig hurtigt et synligt resultat, så du kan med fodel bruge den før du skal noget specielt.

Aktive ingredienser:

Denne creme fra AHAVA indeholder Apple of Sodom (calotropis procera), som er en smuk, blomsterende plante, som hører hjemme I regionen omkring Det Døde Hav. Den indeholder en potent, giftig, mælkeagtig plantesaft, som er kendt for sine medicinske og helbredende egenskaber. Det videnskabeligt bevist, at Apple Of Sodom ekstrakter har en positiv effekt på irritation og inflammation i huden.

Ydermere indeholder cremen fra AHAVA mineraler fra Det Døde Hav. Disse mineraler har blandt andet en helende effekt på din hud.

Anvendelse:

Brug som sidste trin i din hudpleje rutine (og før foundation/makeup). Læg den sprøjtelignende applikator tip mod huden, hvor effekten ønskes og klem direkte for at ‘fylde’ rynker og linjer. Tryk produktet ind med fingerspidserne indtil den absorberes af huden. Anvendes efter behov.


Indeholder: 15 ml.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.