Vichy Thermal Spa Water Kildevandsspray - 150 ml

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vichy
Varenummer: 26395

Vichy Thermal Spa Water Kildevandsspray er en naturlig opfriskende spray, der har en beroligende og fugtgivende virkning.

Vichy Thermal Spa Water Kildevandsspray er en spray med 100% rent kildevand fra Vichy. Den er rig på sjældne mineraler der virker styrkende og beroligende på huden. Brug den til at opfriske eller berolige huden. Den har også en fugtgivende virkning, og reducerer derfor forekomsten af tør hud.

Velegnet til alle hudtyper - også sensitiv.

Historien bag kildevandet:
Skabt af naturen, umulig for videnskaben at kopiere. Født af regnen siver vandet langsomt ind i hjertet af Auvergnes krystalliske vulkaner. Når det kommer i kontakt med de flere tusinde år gamle klipper, bliver kildevandet beriget med flere velgørende mineraler som fx jern, kalium, kalcium, mangan og silicium.
Det termalske kildevand fra Vichy er anerkendt for sine enestående, beroligende, styrkende og fornyende egenskaber. Disse egenskaber er bevist i 34 tests, på over 600 mennesker med forskellige hudtyper, selv meget sensitiv hud, under dermatologisk kontrol.

Anvendelse:
Brug mellem rensepleje og ansigtspleje. Spray kildevandet på, og lad det virke i et øjeblik. Dub derefter forsigtigt huden tør med en serviet. Det kan også bruges til at fiksere din makeup eller opfriske huden på alle tidspunkter af dagen.


Indhold: 150 ml

100% rent termalsk kildevand.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.