SARDkopenhagen Facial Mist - 100 ml

1
Se alle produkter fra SARDkopenhagen
Varenummer: 24213

SARDkopenhagen Facial Mist er et multifunktionelt produkt med mange anvendelsesmuligheder

Denne face mist fra SARDkopenhagen er en fugtgivende, beroligende og revitaliserende mist med kammileblomst vand og mandelolie. Face misten har mange anvendelsesmuligheder, og kan bruges til både afrensning af huden, som en opfrisker af huden i løbet af dagen og som primer efter du har lagt makeup. Facial Mist fra SARD vandt prisen som "Årets Danske Produkt" ved Danish Beauty Award 2013.

Anvendelse:

Face misten kan bruges som afrensning af huden ved at pumpe 1-2 pump af misten på en fugtet vatrondel og duppe på huden efter afrensning. Misten kan også bruges som opfriskning i løbet af dagen, eller under din makeup som en primer.


Indhold: 100 ml.

Ingredienser:

Aqua, Sorbitol, PEG-60 Almond Glycerides, Propylene glycol, Kamilleblomstekstrakt, Caprylyl Glycol, Glycerin, Sodium Caproyl Lactylate, Pelargonium Roseum Leaf Oil, Phenyl Propanol, Potassium sorbate, Sodium benzoate

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra SARDkopenhagen
Varenummer: 24213

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.