Murad Hydration Prebiotic 3-in-1 MultiMist - 100 ml

Murad Hydration Prebiotic 3-in-1 MultiMist - 100 ml
Se alle produkter fra Murad & Murad Hydration
Varenummer: 36995

Murad Hydration- Prebiotic 3-in-1 MultiMist

Step 4

Prebiotic MultiMist er en peptiderig, fugtgivende mist, der tilfører huden prebiotika , for at balancere hudoverfladen og efterlade hudens mikrobiom i balance. Denne 3-i-1 formulering indeholder fugtgivende sukkerstoffer for at fugte huden, alt imens gær-peptider sørger for at indkapsle fugten. Når hud er ude af balance, har de gode bakterier på huden, brug for at komme i overtal, og her hjælper prebiotika, idet det er ”mad” til de gode bakterier. Uden næring til de gode bakterier, vil disse ikke komme i overtal, og skabe balance, korrekt pH-værdig og opretholdelse af en sund hudbarriere.

Velegnet til

Alle hudtyper. Udover en fugtmist for alle, er Prebiotic MultiMist særdeles velegnet til hud der er ude af balance, såsom ved eksem og akne.

Egenskaber

Denne mist er god som primer og makeup setting mist, så din makeup holder dagen igennem. Afhjælper dehydreret hud, vor tørhedslinier også fremkommer.

Hovedingredienser og deres virkning

Prebiotiske fugtgivende sukkerstoffer som fremmer og øger fremkomst af gode bakterier, da probiotika lever af dette.

Gærpeptid hjælper med at indkapsle hudens naturlige fugtindhold.

Biopolym kompleks gør misten ideel som settingmist , da den lægger en beskyttende hudbarriere, som huden kan ånde igennem, for maksimal beskyttelse mod udefrakommende irritanter.

Anvendelse

Kan anvendes som mist morgen og aften, men også dagen igennem for at fugte og opfriske. Sprayes på ansigt, eller udtørrede områder med 20-25 cm afstand. Ideel at påføre før du lægger makeup, for et ensartet fugtmættet underlag, eller ovenpå makeup, for at forlænge makeuppens holdbarhed.

Indhold

100 ml.

Indgår i kategorierne
Ansigtsspray / Mist

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.