Jane Iredale - Balance Hydration Spray

Jane Iredale - Balance Hydration Spray
Se alle produkter fra Jane Iredale
Varenummer: 4792

Produktbeskrivelse

Balance Antioxidant Hydration Spray - fra Jane Iredale

Afbalancer din hud naturligt med denne antioxidant fugtspray, som er udviklet til at afbalancere hudens talgproduktion og pH-værdi.

Balance Antioxidant Hydration spray gennemfugter din hud og er også spækket med ingredienser, der bekæmper skader pga. frie radikaler og bakterier.

Mandarinblomstvand, kamille, myrra og algeekstrakter beroliger og plejer huden. Specielt myrra reducerer inflammation, bekæmper bakterie- og svampeinfektioner og forbedrer cirkulationen i huden. Algeekstrakt hjælper med at reducere talgproduktionen og regulerer hudens pH-værdi. Alger er små biologiske "fabrikker", der indeholder omkring 30 forskellige mikronæringsstoffer. De danner en film sammen med hudens proteiner, der vedligeholder hudens fugtniveau og afbalancerer den beskyttende barrieres pH-værdi.

Den ekstra bonus i Balance er grøn teekstrakt. Undersøgelser har vist, at 3% grøn teekstrakt har målbar virkning på en acnehud - og det er nøjagtig den mængde du finder i Balance.

Nyd Balance's friske, rene duft - og nyd hvad den gør for din huds sundhed!

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.