Astion Pharma Anti Itch Spray - 100 ml.

1
Se alle produkter fra Astion Pharma
Varenummer: 40518

Astion Pharma Anti Itch Spray: Bekæmper kløe i huden

Lider du af eksem eller tør og irriteret hud? Så ved du også, at det er bedst, hvis du ikke klør i de områder, du er ramt. Det kan dog være næsten umuligt at lade være, men med Astion Pharma Anti Itch Spray kan du lindre kløen helt uden at kradse eller klø i huden.

Har du problemer med kløende hudtilstande såsom eksem, tør og irriteret hud, skoldkopper eller andet udslæt, er denne spray det oplagte valg, idet den nemt og bekvemt lindre kløen, så du på ingen tid er helt klø-fri. Produktets formular virker både kløestillende og beroligende på huden, umiddelbart efter du har sprayet. Herved lindres kløen, så du kan holde trangen til at kradse huden på et minimum. Produktet kan anvendes på hele kroppen!

Sprayen er særligt god til dig, der:

  • Lider af tør og irriteret hud, eksem, skoldkopper eller andre hudproblemer, der giver kløe
  • Har svært ved at lade være med at kradse i det kløende område, hvilket blot forværrer tilstanden
  • Gerne vil have en hurtig løsning, du kan bruge over hele kroppen
  • Vil undgå ingredienser, der kan irritere huden (Anti Itch er Allergi Certificeret)

Sådan bruger du Anti Itch

Så snart du får trang til at klø, sprayer du den beroligende spray på det angrebne område med en afstand på cirka 20 centimeter. Du kan nøjes med at spraye, eller du kan selv smøre ud efterfølgende.

Herefter vil du mærke den kølende og beroligende effekt på huden, og din kløe er stillet. Du kan anvende sprayen, hver gang det klør!
Har du brug for en endnu større beholdning af det effektive produkt, kan du købe en variant på 250ml lige her hos Med24.dk

Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Vand, niacinamide (B3 vitamin), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propanediol, Phenoxyethanol, Natrium-PCA, Glyceryl Glucoside, Aloe barbadensis leaf juice, Caprylyl Glycol, Citric acid, Sodium Caproyl Lactylate

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.