Rønsbøl Cleansing Wipes

Rønsbøl Cleansing Wipes
Se alle produkter fra Rønsbøl & Rønsbøl Skincare
Varenummer: 40143

Rønsbøl Cleansing Wipes - milde men effektive renseservietter

Disse super praktiske renseservietter fra Rønsbøl sørger for en grundig og effektiv rensning af dit ansigt samtidig med at være super skånsomme mod din hud, på baggrund af et indhold af naturligt aktive stoffer. Produktet fjerner alt fra makeup til snavs. 

Egenskaber

Disse Cleansing Wipes er egnet til at bruge over hele ansigtet - også på øjnene - for at fjerne alle produktrester og makeup, så din hud efterlades ren og fin - klar til resten af din hudplejerutine. Servietterne er tilsat en formular som både indeholder Aloe Vera og Vitamin E, der sammen virker både fugtgivende, beroligende og beskyttende, således at du opretholder en sund og velplejet hud. Med en renseserviet bliver din plejerutine markant nemmere, da du på ingen tid kan rense huden uden produkter og vatrondeller. Desuden er pakken super praktisk at have med i tasken, når du er på farten! 

Anvendelse

Tag en serviet op af pakken og før den over ansigtet samt øjnene, for forsigtigt at fjerne al makeup og snavs, indtil huden er helt ren. Luk pakken godt til i toppen, så dine servietter holder sig fugtige længst muligt. 

Andre fordele

  • Perfekt til den travle moderne kvinde
  • Egnet til alle hudtyper
  • Fri fra parfume, parabener og farvestoffer
  • Baseret på et naturligt aktivt indhold

Indhold: 20 stk

Ingredienser:

Aqua (Water), Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, PEG-40 Hydrogenated Castor, Caprylic/Capric Glucoside, Aloe vera bladjuice

Indgår i kategorierne
Ansigtsrens & Skintonic Makeupfjerner
Paraben fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.