Mádara Bi-Phase Makeup Remover - 100 ml.

1
Se alle produkter fra Mádara Organic Skincare
Varenummer: 41711

Mádara - Bi-Phase Makeup Remover til alle hudtyper fjerner al slags makeup

Mádaras nye makeupfjerner er formuleret til at fjerne selv de mest stædige og langtidsholdbare produktrester fra din hud!

Produktet er baseret på milde ingredienser, som giver den en blød olietekstur for at efterlade en velnæret hud efter rens. Dens effektive formular indeholder skånsomme renseaktiver og er delt i to faser: en olie- og vanddel. Oliefasen giver en dybdegående rensning og fjerner ubesværet al produkt fra huden, mens vandfasen fjerner de overskydende rester og efterlader huden helt ren og tonet. Beriget med troldnød og hyaluronsyre samt rosen- og kornblomstvand, plejer, nærer og fugter den huden efter rens, så overfladen efterlades blød, afbalanceret og mættet. Desuden har ingredienserne en antiinflammatorisk virkning og medvirker til at lukke åbne porer. 

Egenskaber

  • Renser virksomt uden at udtørre huden
  • Reducerer irritation og tilfører huden fugt
  • Velegnet mod vandfaste produkter
  • Kan fjerne mineralbaseret solcreme
  • Vegansk og Cruelty Free

Anvendelse

Ryst flasken inden brug, og kom så en passende mængde på en vatrondel. Før den over ansigtet og skyl efter med vand for at fjerne alle produktrester fra huden. Efterfølg nu med resten af din hudplejerutine. 

Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Aloe barbadensis leaf juice, Isoamyl Laurate, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Butylene glycol, Coconut Alkanes, Sodium Chloride, Vand, Tocopherol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Caprylyl / Capryl Glucosid, Sodium Phytate, Lactic acid, Vanillin, Sodium Hyaluronate (Hyarulon), Genipa Americana Fruit Extract, Maltodextrin, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Citric acid

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Mádara Organic Skincare
Varenummer: 41711
EcoCert Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly
EcoCert Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.