Skin Republic Youthfoil Face Mask - 1 stk

Skin Republic Youthfoil Face Mask ansigtsmaske hyaluronsyre - Med24.dk
Se alle produkter fra Skin Republic
Varenummer: 35087

Produktbeskrivelse

Skin Republic Youthfoil Face Mask tilfører huden en masse fugtgivende hyaluronsyre.

Skin Republic Youthfoil Face Mask giver huden en dobbeltdosis af hyaluronsyre, som hjælper med at låse fugten i huden, så huden forbliver velplejet for et mere frisk, ungt og "indre glød" look.

Velegnet til:

- Alle hudtyper

Egenskaber:

  • Låser fugt i huden - Huden forbliver velfugtet i længere tid
  • Reducerer synlige tegn på aldring
  • Antioxidanter beskytter mod miljømæssige skader på huden

Anvendelse:

Rens huden. Der er to sider af masken - placér den hvide siden af masken på huden, så folie-siden vender udad. Lad masken blive på i 15-20 minutter. Overskydende produkt skal ikke skylles af, men kan derimod smøres på halsen, decollete og hænder.

Aktive ingredienser og deres virkning:

Hyaluronsyre består af molekyler, som har en unik evne til at transportere 1000 gange sin egen vægt i vand. Det smarte ved syren er at den kan justere sin absorbtionsevne alt efter luftfugtigheden, som ændres alt efter klima og sæson. Dette styrker hudens fugtindhold og styrker samtidig hudens egen beskyttelsesbarriere. Huden efterlades blødere, glat og med mere fylde.
Kollagen er vigtig for sund hud, hår, knogler og led. Reduceret kollagenniveau er specielt synligt i huden, da huden mister sin elasticitet og kommer til at se "løs" ud. Kollagen vedligeholder hudens elasticitet og styrke ved at stimulere syntesen af ny kollagen - resultatet er en reducering af dybe rynker og fine linjer.
Vitamin E er en effektiv antioxidant med anti-age egenskaber, som hjælper med at reducere skader som skyldes soleksponering og frie radikaler. Desuden virker Vitamin E super fugtgivende samt reducerer inflammationer og øger hudens fasthed.


Indhold: 25 ml

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.