Skin Republic Stem Cell Plant Protein Face Mask

Skin Republic Stem Cell Plant Protein Face Mask ansigtsmaske - Med24.dk
Se alle produkter fra Skin Republic
Varenummer: 35070

Produktbeskrivelse

Skin Republic Stem Cell Plant Protein Face Mask reducerer fine linjer og rynker for en ung glød.

Skin Republic Stem Cell Plant Protein Face Mask består af et anti-age serum, som forbedrer huden elasticitet- og kollagenniveau, så fine linjer og rynker reduceres. Din hud vil få en mere strålende og ung glød.

Velegnet til:

- Alle hudtyper

Egenskaber:

  • Revitaliserer huden
  • Reducerer fine linjer og dybe rynker
  • Forbedrer hudens elasticitet og fasthed

Anvendelse:

Rens huden og placer masken på ansigtet. Lad den blive på i 15-20 minutter før du fjerner den. Huden skal ikke renses efterfølgende.  Overskydende serum kan påføres på hals, décolleté og hænder.

Aktive ingredienser og deres virkning:

Stamcelle planteprotein afledt af tebusk er en af de dyreste og mest innovative hudplejeingredienser. Den er kendt for sin evne til effektivt at erstatte skadede og gamle hudceller. Resultatet er en reduktion af fine linjer og rynker, opretholdelse af kollagenproduktionen og minimering af andre alderstegn.
CoQ10 er en god kilde til vitaminer, kernesyre, fosfolipider og proteiner. CoQ10 er rig på vitaminerne A, D, B1, B2, B6 og mikroelementerne Co, Cu, P, Si, Zn samt aminosyrerne glycin, lysin, histidin, arginin og asparagin. CoQ10  hjælper med at booste hudens kollagenproduktion, hvilket giver et løft til huden for et mere ungdommeligt udseende.
Adenosin er et velkendt molekyle, der er aktivt i mange cellulære funktioner, den stimulerer DNA-syntesen, øger proteinsyntese og øger cellestørrelse. Adenosin øger produktionen af kollagen og elastin, som er de to vigtigste proteiner i huden. De er ansvarlige for at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, der opstår med aldring.


Indhold: 25 ml

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.