Skin Republic Collagen Infusion Face Mask - 1 stk.

Skin Republic Collagen Infusion Face Mask anti-age ansigtsmaske til moden hud - Med24.dk
Se alle produkter fra Skin Republic
Varenummer: 35071

Produktbeskrivelse

Skin Republic Collagen Infusion Face Mask forbedrer hudens elasticitet og fremmer derved mere fast hud.

Skin Republic Collagen Infusion Face Mask består af et serum med kollagen, elastin og vitamin E, som fremmer hudens fasthed. Masken hjælper med at reducere synligheden af fine linjer og dybe rynker. Huden efterlades glat, mere fast og med en mere ungdommelig udstråling.

Velegnet til:

- Tør og moden hud

Egenskaber:

  • Forbedrer hudens elasticitet
  • Fremmer mere fast hud og giver den et yngre udseende
  • Udglatter fine linjer og rynker

Anvendelse:

Rens huden og placer masken på ansigtet. Lad den blive på i 15-20 minutter før du fjerner den. Huden skal ikke renses efterfølgende.  Overskydende serum kan påføres på hals, décolleté og hænder.

Aktive ingredienser og deres virkning:

Kollagen er vigtig for sund hud, hår, knogler og led. Reduceret kollagenniveau er specielt synligt i huden, da huden mister sin elasticitet og kommer til at se "løs" ud. Kollagen vedligeholder hudens elasticitet og styrke ved at stimulere syntesen af ny kollagen - resultatet er en reducering af dybe rynker og fine linjer.
Elastin er et strækbart protein, der gør huden elastisk. Elastin indeholder to aminosyrer, der sørger for at huden hopper tilbage til sin normale form efter fx et smil eller panderynken. Når elastin påføres direkte på huden dannes en film, som låser fugten i huden, hvilket gør den fremragende til tør og moden hud.
Vitamin E er en kraftfuld antioxidant med anti-age egenskaber, som hjælper med at reducere skader forårsaget af soleksponering og frie radikaler. Desuden er vitamin E super fugtgivende, reducerer inflammationer samt øger hudens fasthed.


Indhold: 25 ml

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.