Miqura sheetmask, anti age - 1 stk

Miqura sheetmask, anti age
Se alle produkter fra Miqura care
Varenummer: 30008

Miqura sheetmask anti age indeholder antioxidanter som giver et øjeblikkeligt løft.

Fælles for Miquras Sheetmasks er, at de alle er lavet af 100% naturligt fermenteret kokos juice, som gør maske-fibrene 1000 gange finere end almindelige bomulds Sheet-masker. Dette gør, at maskerne ligger helt tæt som et ekstra hudlag, således huden absorberer gelen uden spild. Sheet-maskerne indeholder forskellige aktive ingredienser, som gør maskerne attraktive og unikke på hver sin måde, alt efter det ønskede behov.
Kokos indeholder mange værdifulde egenskaber, som er gode og helbredende for huden. Kokos ses som et beskyttende naturligt produkt, som let trænger ind i huden, renser og blødgør. Kokos er særligt godt for huden, da kokosolie er antibakteriel og fugtgivende.
Kokos betragtes i tropiske lande som en økologisk frugt og et universalmiddel, da kokos indeholder en bred vifte af vitaminer (B, C, etc.),
aminosyrer, mineraler samt nødvendige proteiner, som er med til at øge immunitet og støtte fordøjelsen.

Anti age bio-cellulose cocunut ansigtsmaske indeholder antioxidanter som giver et øjeblikkeligt løft, opstrammer og skaber et mere ungdommeligt udseende. Derudover gør den huden blødere, glattere og mere hydreret.

Produktet indeholder:

  • Croton Lechleri Resin Extract
  • Hamamelis virginiana (which hazel) Extract
  • Tocopheryl Acetate

OBS! Husk altid at tage det yderste beskyttende (blå) lag af Miquras sheetmasks, ellers opnår man ikke den samme effektive og unikke virkning af sheetmasksene. HUSK derfor at fjerne det beskyttende (blå) lag inden masken påføres ansigtet.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.