Filorga Hydra-Filler Super Moisturizing White Mask - 23 g

1
Se alle produkter fra Filorga
Varenummer: 43621

Virksom sheet-ansigtsmaske fra Filorga for en mere fugtmættet og fyldig hud

Denne dybt fugtgivende ansigtsmaske fra Filorga er baseret på formlen fra bestseller cremen Hydra-Filler, og er rig på særligt aktive Medi-Cosmétique® ingredienser, som trænger dybt ned i hudlagene for at revitalisere huden på kun 15 minutter. Fibermasken er tilført store mængder hyaluronsyre og aloe vera saft samt et kompleks med naturligt fugtgivende aktiver, som sammen understøtter en fyldig og mættet hud, der synes glattere og mere elastisk. De naturlige ingredienser er rige på vitaminer og mineraler, der hjælper med at forny og opfriske huden, så du efterlades med en sund og ungdommelig udstråling.

Maskens fordele:

  • Velegnet til alle hudtyper
  • Tilpasser sig dine ansigtskonturer
  • Giver synlig effekt på kun et kvarter
  • Innovativ og avanceret formel

Sådan bruges Hydra-Filler Super Moisturizing White Mask:

Åben pakken, fold masken ud og placér den på en ren hud. Lad sidde i 15 minutter, så de aktive ingredienser kan få lov at virke. Når masken tages af, duppes resten af formlen ind på huden og du kan nu følge efter med dine foretrukne hudplejeprodukter fra Filorga. Brug masken 1-2 gange ugentligt alt efter behov. 

Indhold: 1 stk.

Ingredienser:

Vand, Glycerin, Pentylene glycol, Xanthan gum, Polysorbat 20, sodiumhyaluronat, Natrium-PCA, Isoamyl Laurate, Parfume, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric acid, Aloe vera-pulver, Fruktose, glycine, Niacinamid, Sodium benzoate, Urea, Sodium Hydroxide, Inositol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Filorga
Varenummer: 43621

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.