Aniel Mask Miraculous - 50ml

Aniel Mask Miraculous - 50ml
Se alle produkter fra Aniel Care
Varenummer: 1841

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Aniel Mask Miraculous er en nærende, styrkende og genopbyggende maske. Mask Miraculous tilfører hudens celler vigtige næringsstoffer. Mask Miraculous hjælper med at genoprette hudens balancer. Mask Miraculous er god til al hud, da den får huden til selv at arbejde bedre. Mask Miraculous er især velegnet til den fordringsfulde hud, til tør, træt, slap og rynket hud.

Anvendelse af Mask Miraculous:
Den rene hud påsmøres et tykt lag Mask Miraculous. Mask Miraculous virker i 20 minutter og afvaskes med lunkent vand. Mask Miraculous anbefales 2 til 3 gange om ugen.

Tips:
Mask Miraculous kan sidde på huden hele natten. Mask Miraculous kan benyttes hver dag, hvis et bedre og hurtigere resultat vil opnås. Mask Miraculous er en god igangsætter ved alle hudubalancer, da den får huden til selv at arbejde bedre. Mask Miraculous er den erfekte gave til kvinden som lige har født, til den som har været syg eller til den som bare skal forkæles.

Ingredienser:
Macadamiolie, roseekstrakt, tidselolie, lavendelekstrakt, løvefodsekstrakt, salvieekstrakt, røllikeekstrakt, jojobaolie, sheasmør, morgenfrueolie, abrikosolie, hjulkroneolie, kæmpe natlysolie, D-panthenol, rosentræsolie, sandeltræsolie, geraniumolie, lonicera caprifolium extract, lonicera japonica extract.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.