Weleda SOS Spot Treatment - 10 ml.

1
Se alle produkter fra Weleda
Varenummer: 40675

Weleda S.O.S Spot Treatment - specialcreme til uren hud

Denne vidunder-creme fra Weleda er specielt formuleret til at give intensiv behandling af urenheder såsom bumser, knopper og røde områder på huden. 

S.O.S Spot Treatment er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, der er sammensat for at behandle særligt udsatte punkter af problemhud, således at din hud holdes så sund og fin som muligt. Nøgleingrediensen er et anitbakterielt ektrakt af piletræ i kombination med æteriske olier fra beroligende lavendel, helende blå kamille, forfriskende pebermynte og rensende timian. Det helt naturlige indhold sørger for at behandle og mindske urenheder på huden, helt uden at virke udtørrende eller skadende. 

Egenskaber

  • Særligt fremstillet til problemhud
  • Økologisk og naturlig formular
  • Giver en præcis og koncentreret behandling
  • Klinisk testet
  • Indeholdt i genanvendelig emballage

Anvendelse

Brug fingeren til at påføre en lille mængde produkt ovenpå de punkter, hvor du oplever flest problemer - for eksempel på enkelte bumser og røde knopper. 

Produktet kan med fordel bruges i kombination med Weledas øvrige produkter Purifying Gel Cleanser og Refining Lotion, som kan købes lige her hos Med24.

Indhold: 10 ml

Ingredienser

Water, Alcohol, Glycerin, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Sulfur Salix Alba/Daphnoides/Fragilis/Purpurea Bark Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Hamamelis Virginiana Distillate, Carrageenan, Citric Acid, Fragrance*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Weleda
Varenummer: 40675
Natrue Certificering
Natrue Certificering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.