Beauté Pacifique Pigment Equalizer - 50 ml

Beauté Pacifique Tyrostase Pigment Equalizer til pigmentforandringer - Med24.dk
217,00 -15%
Vejl. pris 255,00
(3) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 925
Ofte købt sammen
Beauté Pacifique Pigment Equalizer - 50 ml
Beauté Pacifique Dybderensende Lermaske - 50 ml
Cosborg PigmentCare - 25ml
Pris i alt
217,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Beauté Pacifique Tyrostase Pigment Equalizer er en unik pigmentreducerende lotion uden ubehagelige bivirkninger.

Pigment Equalizer fra Beauté Pacifique indeholder to planteekstrakter og en speciel form for C-vitamin, der alle tre hver for sig har en dokumenteret, hudblegende effekt. Hudens mørke pigment (Melanin) dannes af enzymet Tyrosinase, der påvirkes af de tre aktive ingredienser til både at producere mindre Melanin og til at tilbageføre en del af den allerede dannede Melanin. Resultatet er en tredobbelt virkende blegeeffekt, der virker, hvor produktet påføres.
Desuden indeholder cremen solfilter, så mørke områder ikke bliver endnu mørkere.

Velegnet til:

- Udjævning af uensartet pigmentering af huden
- Hyperpigmentering
- Ansigt og krop

Egenskaber:

  • En blegecreme, der virker uden ubehagelige bivirkninger
  • Indeholder Vitamin A, der udjævner farveforskelle og giver en anti-age effekt
  • Indeholder solfilter, der bevirker, at mørke områder ikke bliver endnu mørkere

Hovedingredienserne og deres virkning:

Sodium Ascorbyl Phosphate er en C-vitamin type, der gør mørk hud lysere og samtidig stimulerer denne C-vitamin type hudens collagensyntese.
Arctostaphylus Uva Ursi Leaf Extract er en ingrediens, der hæmmer enzymet Tyrosinase, så der produceres mindre af det mørke Melanin.
Retinyl Palmitate er idkapslet i nanometer-store dråber af Squalane, så A-vitaminen kan arbejde sig dybt ned i huden i mængder, der er tilstrækkelige til, at hudens celler stimuleres til at gendanne tabt collagenfiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linjer, og strukturen i hele hudens tykkelse forynges væsentligt. I den patenterede kombination med Squalane, der fungerer som effektiv transportør gennem huden, har Vitamin A en helt unik og særdeles effektiv anti-age effekt. Ultralydstudier har vist anti-age effekter svarende til 10-20 års foryngelse.
Glycyrrhiza Glabra/Licorice Extract er ekstrakt fra lakridsrod. Denne ekstrakt er et kendt middel til sårheling og mod irritationer i huden og muliggør, at kraftigt virkende ingredienser får effekt uden bivirkninger. Med denne ekstrakt kan effektive produkter også anvendes på sart hud.
Diacetyl Boldine er en ingrediens, der hæmmer enzymet Tyrosinase, så der produceres mindre af det mørke Melanin

Anvendelse:

Påføres som det første plejeprodukt efter afrensning morgen og aften. Kan både bruges i ansigtet og på kroppen.
Kan både anvendes på små lokale hyperpigmenteringer og til en mere systematisk behandling af et helt ansigt/hudområde.


Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Aqua/Water, Natrium-ascorbylphosphat, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Glucoside**, Ceteth-20 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Ethoxydiglycol, Steareth-2, Steareth-20, Prunus Amygdalus Dulcis / Sweet Almond Oil, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Tocopherylacetat, Tocopherol, Retinyl palmitate, Tetrasodium EDTA, Glycyrrhiza Glabra / Licorice Root Extract, BHT, Diacetyl Boldine

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Bettina Kissov - 26-08-2013
God creme og dejlig duft. Tørre hurtigt ind. Bruger den faktisk tit som en almindelig ansigtscreme ;)
Af Dorte - 17-11-2011
Sidste sommer fik jeg en plet ved hårgrænsen (ca på størrelse med en 5-krone) og over overlæben (det berygtede "overskæg"). Dengang troede jeg det var solbrændthed, fordi jeg måske havde glemt disse områder når jeg havde smurt solcreme på, eller fordi jeg havde svedt solcremen af. Pletterne blegnede da også hen under efteråret. Men så her i foråret / sommeren kom de tilbage. Jeg læste om pigmentpletter og forstod at det var dét, jeg havde fået. Så søgte jeg efter en creme som kunne blege dem. Flere steder på nettet læste jeg om Pigment Equalizer fra Beauté Pacifique, og da mange roste den til skyerne, besluttede jeg mig at prøve den. Flere havde dog skrevet at der kunne gå nogen tid inden virkningen viste sig, så jeg vidste, at jeg måtte være tålmodig. Jeg har nu brugt den i præcis 3 måneder, hver morgen og aften inden påsmøring af anden creme i ansigtet. Men det har ikke ændret noget. Min plet i panden og mit "overskæg" er ganske vist bleget en anelse, men det gjorde de også sidste år ved denne tid, hvor solens stråler bliver svage. (det er måske derfor mange mener cremen virker efter længere tid-??) I hvert fald ses pletterne så tydeligt, at jeg stadig er nødt til at bruge foundation og pudder for at skjule dem. Jeg er meget skuffet over denne creme; når jeg køber et så dyrt produkt, forventer jeg at det virker, i al fald efter 3 mdr. Det er muligt det virker på andre, hud reagerer vel forskelligt, men ud fra mine egne erfaringer vil jeg ikke anbefale det til andre. Penge ud ad vinduet (og jeg købte to tuber). Vil give den 0 stjerner, men det kan man ikke, så er nødt til at give den 1.
Af Sigga Irland - 15-04-2009
Jeg er næsten 37 og fik pigmentforandringer i forbindelse med operationer og medicin for ca. 5 år siden. Mange produkter er afprøvet uden resultat, men denne virker!!! Jeg brugte den hver morgen i ca. 2 mdr. på de grimme pletter. Herefter har jeg kun brugt den under solcremen når jeg har solbadet. Jeg synes pletterne er blevet meget lysere. I sær dem jeg havde i ansigtet. Nu ser jeg ikke ud til at have skæg mere. Jeg er super tilfreds med produktet.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.