Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel - 15 ml

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel poser under øjnene - Med24.dk
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 4931

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel reducerer øjeblikkeligt poser under øjnene og forebygger deres tilbagevenden.

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel indeholder en nyopdaget planteekstrakt, som trænger ind i læderhuden og trækkeder i de dannede fibre, så hudens indere strammes op. Effekten er ofte synlig med det samme og hjælper med til at reducere poser under øjnene.
Puffy Eyes Gel indeholder desuden en kombination af ekstrakter, der hjælper med at dæmpe tendensen til dannelsen af den væske og det fedtvæv, som poserne indeholder.

Velegnet til:

- Poser under øjnene

Egenskaber:

  • Aktivt collagen opstrammende
  • Modvirker væskeansamlinger og poser under øjnene
  • Giver en kølende effekt

Her kan du høre hvordan du kan bruge Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel:


Hovedingredienserne og deres virkning:

Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Iodized Hydrolyzed Zein, Ruscus Aculeatus Root Extract, Citrus Limon Fruit Extract og Paullinia Cupana Seed Extract er en veldokumenteret blanding af aktive stoffer, der hjælper hudens dybere dele med at udskille overskydende affaldsstoffer og forhindrer ophobning af fedt under huden. Indeholder koffein, der aktiverer huden til at forbruge mere energi og dermed undgå fedtdepoter.
Sodium Ursolate og Sodium Oleanate er to meget stærkt virkende ingredienser med en unik evne til at reparere alders- og solskadet hud. Det mest bemærkelsesværdige forskningsresultat er en genskabt collagenstruktur, der meget ligner ung hud. Dette forynger fuldstændigt den behandlede hud inklusiv en tydelig genoprettelse af hudens overflades mikrorelief.
Spilanthes Acmella Flower Extract er en vegetabilsk ekstrakt, der ved hjælp af en hidtil ukendt cellulær biologisk reaktion, er i stand til at få fibroblastceller inde i læderhuden til at trække i de kollagene og elastine fibre, hvorved huden strammes op rent mekanisk.

Anvendelse:

Øjengelen anvendes morgen og aften på renset hud ved at massere huden under øjnene ganske blidt. Gelen er tilsat menthol, som allerede ved påføringen bidrager med en behageligt kølende effekt.


Indhold: 15 ml

Ingredienser:

Aqua/Water, Capylic/Capric Triglyceride, Polysorbat 20, Propanediol, Glycerin, Saccharide Isomerate, Propylene glycol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Iodized Hydrolyzed Zein, Ruscus Aculeatus Root Extract, Citrus Medica Limonum / Lemon Peel Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Chamomilla Recutita / Matricaria Flower Extract, Sodium Ursolate, Sodium Oleanoate, Alkohol, Spilanthes Acmella Flower Extract, Tocopherol, Tocopherylacetat, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Menthol, Denatonium Benzoate, Potassium sorbate, Sodium Benzoate

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.