Astion Pharma Eye Care Serum - 30 ml.

Astion Pharma Eye Care Serum - 30 ml.
Se alle produkter fra Astion Pharma
Varenummer: 40519

Eye Care Serum: Øjengel, der lindrer kløe, rødme og irritation

Har du problemer med tørre øjne, kløe, rødme, eksem eller irritation ved det sarte øjenområde? Så er det vigtigt med et produkt, der ikke forårsager yderligere irritation. Her får du en større beholdning af Astions Eye Care Serum - en effektiv øjengel/serum, som medvirker til at både lindre og forebygge irritanter omkring øjet.

Gel-serummet virker både plejende, blødgørende og fugtgivende - og så kan den bruges af dig, der har eksem eller sensitiv hud. Den er nemlig sammensat af nøje udvalgte ingredienser, tilpasset øjneområdet.

Produktet er særligt velegnet til dig, der døjer med: Kløe, rødme, irritation og eksem

Serummets virkning

Øjenserummet får sine plejende og lindrende egenskaber på baggrund af stoffet Dermadexin®, som i gelen lægger sig som et tyndt, beskyttende lag over din irriterede hud. Herved bliver din sarte hud omkring øjnene optimalt beskyttet mod udefrakommende påvirkninger og skadelige faktorer. Desuden indeholder gelen også nærende ingredienser, der holder på hudens fugt, så barrieren holdes sund.

Gelen kan bruges af alle - også dig, der lider af atopisk eksem eller ødelagt hud.

Fordele

  • Beroliger, plejer og modvirker irritation, rødme og eksem ved øjnene
  • Særlig hinde beskytter huden fra udefrakommende påvirkninger
  • Indeholder ikke parfume, så du kan også bruge den, hvis du har meget sensitiv hud

Sådan bruger du Astion Pharmas øjengel

Serummet kan anvendes både morgen og aften på en renset og tør hud. Produktet er drøj i brug, så start med at tage en smule af produktet på din ringefinger og dup forsigtigt på området omkring dine øjne - vær dog forsigtig med den sarte, tynde og letpåvirkelige hud omkring øjet.

På grund af øjenserummets milde formular, kan både børn og voksne anvende produktet. Vi anbefaler altid, at du laver en lille test af produktet på din hud, før du tager det i brug i det sarte øjenområde.

Produktet fås også i en mindre variant indeholdende 15 ml lige her. Du kan med fordel anvende Eye Serum sammen med Astion Pharmas andre hudplejeprodukter, som kan købes her hos Med24.

Indhold: 30 ml

Ingredienser:

Vand, Propanediol, Methyl Gluceth-20, niacinamide (B3 vitamin), Ectoin, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Caproyl Lactylate, Sodium Hydroxide, Potassium sorbate, Xanthan gummi, Methylchloroisothiazolinone

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?