Beauté Pacifique Anti-age A-vitamin Øjencreme - 15 ml

Beauté Pacifique Anti-age A-vitamin Øjencreme - Med24.dk
(8) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 911

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Crème Métamorphique Anti-Rides Pour Les Yeux bekæmper mørke rande og fine linjer i øjenområdet.

Beauté Pacifique Anti-age A-vitamin Øjencreme gør huden mere robust ved at binde fugt i overfladen, samt ved at beskytte den med henholdsvis vitamin A og E. Mørke rande, fine linjer og rynker reduceres.

Velegnet til:

- Den sarte hud omkring øjnene
- Dig der ønsker at forebygge fine linjer og rynker, samt at reducere mørke rande ved "gennemsigtig" hud

Egenskaber:

  • Bekæmper mørke rande under øjnene - når huden er gennemsigtig
  • Minimerer fine linjer og rynker
  • Gør huden mere robust og beskytter mod frie radikaler i form af A- og E-vitamin
  • Indeholder tre forskellige typer Vitamin A, der genopbygger hudens struktur
  • Binder fugtighed i hudens overflade

Hovedingredienserne og deres virkning:

Squalane fungerer som effektive"transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Aloe Barbadensis Extract/Aloe Vera Gel/Aloe Ekstrakt er betegnelser for den samme naturlige råvare, der fungerer som fugtgiver og er meget anvendt i kosmetiske produkter for sin let beroligende virkning på irriteret hud.
Wheat Amino Acids er vandbindende af natur og er i stand til at trænge ned i hornlaget. Det er et fortræffeligt tilsætningsstof, der forøger fugtighedsindholdet i hudens overflade uden at efterlade en ”fedtet fornemmelse”.
Hydrolyzed Collagen og Hyaluronic Acid er en sammensætning, der danner et usynligt fugtighedsskjold til huden, så huden bedre kan fastholde vand.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linjer og rynker.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.
Retinyl Palmitate er en kilde til stabil A-vitamin, som er formuleret til at vedblive meget aktiv - både under opbevaring samt, når den påføres huden. Indkapslet i nanometerstore dråber af Squalane kan A-vitaminen arbejde ned igennem huden i mængder, der er tilstrækkelige til at hudens egne celler stimuleres til at gendanne tabt kollagefiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linier og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. Den patenterede kombination med Squalane, der fungerer som effektiv transportør gennem huden, har A-vitamin en helt unik anti-age effekt.
Retinyl Acetate: Se under Retinyl Palmitate, der har samme effekt på huden.

Anvendelse:

Anvendes hver anden dag i de første par uger for at vænne øjenomgivelserne til A-vitaminerne og undgå, at der opstår rødme.


Indhold: 15 ml

Ingredienser:

Aqua / Water, Squalane, Acetamide MEA, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glycerylstearat, PEG-100 Stearate, Glycerin, Propylene glycol, Cetearyl Alcohol, PEG-20 stearate, Behenyl Alkohol, Cetyl Esters, Cetyl Palmitate, C10-30 Cholesterol / Lanosterol Esters, Pehenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Lecithin, Tocopherylacetat, Retinyl Acetate, Arachis Hypogaea / Peanut Oil, Retinyl Propionate, BHT, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Retinylpalmitat, Wheat Amino Acids, Potassium sorbate, Hydrolyzed Collagen, sodiumhyaluronat, Parfum / Fragrance

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.