Beauté Pacifique A-vitamin Creme - 115 ml

Beauté Pacifique Crème Métamorphique anti-age a-vitamincreme - Med24.dk
(12) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 912

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Beauté Pacifique Crème Métamorphique A vitamin creme forebygger og behandler effektivt alderstegn og skader i huden

Crème Métamorphique er en gennemtestet anti-age creme med højt indhold af A vitamin. Denne patenterede A-vitamin creme er et uundværligt dagligt hudplejeprodukt til dig over 25 år, der ønsker at mindske og forebygge alderstegn. Ved at tilføre huden to former for A-vitamin Estre forstærkes og forynges hudens collagene og elastine fibre i huden. Du vil efter at have brugt Créme Métamorphique opleve at din hud føles mere løftet og ungdommelig samt skader på huden er mindsket.

  • Reducerer tydeligt rynker og fine linjer
  • Behandler effektivt solskader
  • Mindsker akne
  • Forebygger alderstegn
  • Beskytter huden mod ydre påvirkning

Forebyg alderstegn med Crème Métamorphique

Beauté Pacifique Crème Métamorphique er en videnskabeligt dokumenteret foryngelseskur, der går helt ned i underhuden og arbejder på foryngelse af collagenstrukturen og skader du har pådraget huden ved f.eks. solen.


Ultralydstudier har vist anti-age effekter svarende til 10-20 års foryngelse.


Anvendelse af Beauté Pacifique Crème Métamorphique

A vitamin cremen fra Beauté Pacifique anbefales som en natcreme og skal bruges i et meget tyndt lag. Ved køb af denne creme har du produkt nok til 6-10 måneder. Når du påfører Crème Métamorphique, skal cremen trænge ind efter du har masseret den ind i din hud med cirkulere bevægelser 5 gange. Hvis ikke cremen er trængt ind i din hud efter dette, har du påført for meget af produktet. A vitamin cremen kan bruges både i ansigtet, på halsen og på brystet. Det anbefales kun at bruge cremen hver 2. dag i de to første uger, da du ellers kan blive rød på grund af det aktive A vitamin. Hvis du alligevel bliver rød, bør du stoppe anvendelse af cremen til rødmen er forsvundet.

Før anvendelse af cremen skal du rense din hud af med en ansigtsvask. På den måde en din hud fri for affaldsstoffer og cremen kan lettere trænge ned i dybden af dun hud.

Ønsker du en endnu stærkere anti-age virkning, anbefales Beauté Pacifique Super 3 Booster på grund af cremens høje indhold af to effektive A vitaminer.


Aktive ingredienser og deres virkning:

Retinyl Accetate
Retinyl Accetate er en særlig form for A vitamin der har en effektiv foryngelseseffekt på huden. Denne A vitamin gør det muligt for hudens celler at genopbygge og reparere solbeskadiget og aldrene hud.

Retinyl Palmitate
Dette A vitamin er fremstillet i kombination med squalane, som øger optagelsen af cremen i huden. Retinyl Palmitate stimulerer dannelsen af collagenstrukturen i dybden af huden og reducerer rynker og fine linjer.

Squalane
Squalane transporterer A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Squalane findes naturligt i huden. Ung og sund hud indeholder fra naturens side rigeligt squalane, men med alderen falder mængden i huden. Mangel på squalane i huden kan medføre for tidlig ældning af huden som kan resultere i tørhed, rynker/linjer og manglende elasticitet.

Glycerin
Glycerin er en af de aller bedste kilder til fugt og anvendes i de fleste cremer. Glycerin trænger nemt ned i underhuden og gør huden blød og mere ungdommelig.

Lanolin
Lanolin opretholder hudens fugtbalance og giver en finstruktureret  overflade på huden, især hvis den anvendes sammen med spualane.

Indholder: 115 ml (Produkt til 6-10 måneder)

Ingredienser:

Aqua/Water, Glycerin, Squalane, Persea Gratissima / Avocado Oil, Glycerylstearat, PEG-100 Stearate, Diethylhexylsuccinat, Cetearyl Alcohol, Lanolin, Behenyl Alkohol, Stearic Acid, PEG-20 stearate, Natriumlaktat, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopherylacetat, Retinylpalmitat, Retinyl Acetate, Arachis Hypogaea / Peanut Oil, Tocopherol, Tetrasodium EDTA, Parfum (Fragrance)

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.