Kundeservice
0 varer
Kurv
Beauté Pacifique Olie-fri Lotion dagcreme til fedtet hud - Med24.dk
Beauté Pacifique Olie-fri Lotion dagcreme til fedtet hud - Med24.dk

Beauté Pacifique Olie-fri Lotion - 40ml

211,95 DKK
-15%
249,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(11)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Fugt fedtet/kombineret hud med Beauté Pacifique Olie-fri Lotion. Huden efterlades velplejet og mat.

Beauté Pacifique Olie-fri Lotion er den ideelle fugtgivende pleje til kombineret/fedtet hud. Den har en let konsistens, som giver et godt underlag til makeup, og som efterlader huden mat.

Velegnet til:

- Kombineret hud
- Fedtet hud
- Makeupbase

Egenskaber:

  • Giver et højt fugtniveau - helt uden at tilføre olie
  • Giver et godt grundlag for makeup, der holder sig pæn hele dagen
  • Tilfører Squalane, der gør huden blød og velfungerende
  • Fedter ikke

Hovedingredienserne og deres virkning:

Aloe Barbadensis Extract/ Aloe Vera Gel/Aloe Ekstrakt er betegnelser for den samme naturlige råvare, der fungerer som fugtgiver og er meget anvendt i kosmetiske produkter for sin let beroligende virkning på irriteret hud.
Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Hydrolyzed Collagen og Hyaluronic Acid er en sammensætning, der danner et usynligt  fugtighedsskjold til huden, så huden bedre kan fastholde vand.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.

Anvendelse:

Påføres hver dag efter rensning af huden.


Indhold: 40 ml


Varenummer: 909
Ingredienser: Aqua/Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sorbitol, Propylene Glycol, C10-30 Cholesterol/ Lanosterol Esters, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, PEG-20 stearate, Methyl Gluceth-20, Dimethicone, Squalane, Diethylhexyl Succinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, PEG/PPG-4/12 Dimethicone, Tridecyl Stearate, Tridecyl Trimellitate, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/ Hexacaprate, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Tetrasodium EDTA, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, CI 14700, CI 42090
Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Pia Jørgensen - 10-04-2016 
Dette er en rigtig god dagslotion hvis man har let-fedtet hud. Den er utrolig let at arbejde med og trænger hurtigt ind i huden, som efterlades mat og frisk. Ligesom anbefalet af Beaute Pacifique, bruger jeg den sammen med deres Defy damage lotion, og jeg synes det er den perfekte base under min mineralfoundation. Efter jeg er begyndt at bruge produktet har jeg ikke længere brug for at friske huden/make-up'en op i løbet af dagen.
Af Irene Nygaard - 07-09-2015 
En let creme der er perfekt under pudder/make-up. Meget hygiejnisk med pumpe og drøj i brug.
Af Mikkel - 22-05-2015 
Hvis du som mig har fedtet hud i T-zonen (pande, næse og hage), og oplever at mange produkter efterlader huden 'fedtet' efter et stykke tid, så burde du vælge dette produkt, det holder min hud mat og 'u-fedtet' størstedelen af dagen. Klart min favorit, pengene værd!
Af Helle - 21-02-2013 
Både min mor og jeg er rigtig glade for denne creme og særligt om sommeren hvor man ikke har brug for så meget fugt. Den er super under min mineralpudder og holder huden mat det meste af dagen. Den har også hjulpet med at mindske synligheden at et par gamle år, hvilket jeg ikke havde forventet.
Af Maj-Britt Helge Larsen - 10-07-2012 
Dejlig dagcreme som ikke fedter. Hygiejnisk pumpe som kun giver små doser så man selv kan dosere med 2, 3 eller 4 pump. Den fedtfri creme kan med fordel blandes med den almindelige (fedtholdige) dagcreme, hvis man ønsker en lettere dagcreme med mere næring til let udtørret hud.
Af Charlotte Hansen - 29-02-2012 
Super god creme - også til tør hud - hvis du ikke vil have en creme, der er fedtet
Af Kirsten Hansen - 06-09-2011 
Dejlig let dagcreme. Jeg bruger den ovenpå Paradoxe-cremen. De 2 ting fungerer perfekt sammen for mig.
Af Mads Maul Jensby - 01-09-2009 
Rigtig fint produkt der har en fair pris. Her får du meget i forhold til dyre mærker. Efterlader huden behagelig!
Af Hans-Jørgen Dahl - 15-07-2009 
God fedtfri ansigtslotion. Behagelig diskret duft, og let at påføre. Hygiejnisk pumpefunktion. Lotionen holder huden gennemfugtet hele dagen, men hvis man ønsker mere end det, så skal man over i andre ting - f.eks. dagcremen fra Beauté Pacifique.
Af Berit Engel - 31-01-2009 
Rigtig dejlig, ikke fedtende fugtigshedslotion - også egnet til moden fedtet hud - og så er den drøj !
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832