Weleda Iris Balancing Facial Lotion - 30 ml

1
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Iris
Varenummer: 752

Weleda Iris Balancing Facial Lotion - Fugtighedsgivende og stimulerende

Weleda Iris Balancing Facial Lotion er en let og dejlig fugtighedslotion, super velegnet til at bruge både dag og nat. 

Stresset hud og skiftende miljøer og vejrforhold kan være med til at ødelægge hudens naturlige balance og udseende. Huden kan derfor have brug for naturlig hjælp til at fikse dette, og denne lotion er udviklet specielt til at genoprette hudens balance og glans. Produktet afbalancerer det naturlige fugtniveau og opfrisker huden for et sundt udseende og grundig beskyttelse. 

Virkning:
Denne lotion er baseret på den økologiskdyrkede irisrod som bidrager med den balancerende effekt. Irisroden har været kendt for sine fugtbevarende egenskaber siden antikken, og blomstens naturlige elementer er hvad der gør, at planten naturligt kan holde på vand. Denne egenskab gør blomsten til den perfekte ingrediens i hudplejeprodukter til ung hud. Produktet er også tilsat jojobaolie som nærer og efterlader huden babyblød. 

Efter brug vil huden føles frisk, beskyttet og mættet samt have et glat og ungdommeligt udseende. Du kan derfor med fordel tilføje denne dejlige lotion til din daglige hudplejerutine, og er specielt velegnet til at bruge under makeup.

Egenskaber

  • Udglatter og opfrisker huden
  • Opretholder hudens fugtniveau
  • Efterlade huden blød og mættet
  • Beskytter mod påvirkninger udefra
  • Kan benyttes nat og dag
  • Let konsistens

Anvendelse

Iris Balancing Facial Lotion anvendes i ansigtet efter behov og kan bruges både dag og nat. Det anbefales at bruge den som fugtgiver under din makeup.

Cremen er egnet til alle hudtyper og er let og dejlig at bruge! 90% vil sige, at deres hud føles glattere efter 4 ugers brug. 


Indhold: 30ml

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Natrue Certificering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.