Cosborg PigmentCare - 25ml

Cosborg PigmentCare - 25ml
Se alle produkter fra Cosborg
Varenummer: 4835
Cosborg PigmentCare er en anti-ageing creme, som modvirker og minimerer synlige pigmentpletter i ansigtet og på kroppen, f.eks. hænderne.

Cosborg Pigment Care  er perfekt til at minimere farveforandringer og give huden sin optimale beskyttelse tilbage, så man slipper for nye pigmentpletter.

Cosborg Pigment Care har klinisk dokumenteret effekt!
 
Det er en revolutionerende sammensætning af to klinisk dokumenterede stoffer, Niacimnamide PC og Stay-C 50, der kan bremse den kraftige dannelse og spredning af pigmentet melanin i overhuden. I små mængder er melanin et godt stof, fordi det gør os solbrune og beskytter mod solens skadelige stråler. Men når der dannes for meget melanin, som klumper sig sammen, opstår der farveskjolder i ansigtet og på kroppen, f.eks. hænderne
 
Pigmentforandringer i huden opstår bl.a. på grund af solbestråling, under graviditet, brug af p-piller , som aldersbetingede ”leverpletter”.
Hudens pigment melanin dannes ved en kompliceret proces, hvor pigmentdannende celler i overhuden producerer melanin, der efterfølgende overføres til de omgivende overhudsceller.
 
Indholdet af aktivstofferne i Cosborg PigmentCare hæmmer overførslen af pigmentdannelse i overhuden med op til 68%. Samtidig har de aktive stoffer påvist at mindske dannelsen af melanin med over 40%. Endelig har kontrolleret afprøvninger på mennesker medført en signifikant reduktion af pigmentpletter med over 25%.  Hertil kommer, at cremen er tilsat UVA-beskyttelse. Virkningen indtræder efter få dage og optimal resultat på 3 måneder.
 
Uden parfume, farvestoffer og parabener
Ingredienser:

Vand, C12-14 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Niacinamid, Potassium Cetyl Phosphate, Natrium-ascorbylphosphat, Butyl Methoxydibenzoyhmethane, Cetyl alkohol, Glycerylstearat, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, PEG-75 stearate, Xanthan gummi, Ceteth-20, Steareth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetranatriumiminodisuccinat, Sodium Hydroxide

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Hudpleje til mor Dagcreme

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.