Beauté Pacifique Gelcoat-C Dry Air Comfort - 40 ml

Beauté Pacifique Gelcoat-C Dry Air Comfort - Med24.dk
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 7315

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Indhold

Brug Beauté Pacifique Gelcoat-C når som helst du føler, at huden er blevet lidt for tør. Den giver øjeblikkelig fugt.

Beauté Pacifique Gelcoat-C booster lynhurtigt fugten i overhuden, så huden med det samme får et mere friskt udtryk, som kan fastholdes ved at bruge produktet et par gange om dagen.
Produktet stimulerer de biologiske processer i cellerne og i mellemrummene mellem cellerne til optimal funktion.
Gelcoat-C bekæmper desuden også underskud af C-vitamin både i overhuden og i læderhuden.

Velegnet til:

- Alle hudtyper
- Både mænd og kvinder

Egenskaber:

  • Øjeblikkelig fugtighedsboost til tør hud
  • Tilføjer fugtforsejling
  • Virker opfriskende på alle hudtyper
  • Også velegnet til mænd

Hovedingredienserne og deres virkning:

Beta Vulgaris/Beet Root Extract er et udtræk fra den plante, der er stamfaderen til sukkerroen. Med dette udtræk udnytter man plantens evne til at fastholde vand i tørre perioder.
Niacinamide arbejder især i det intercellulære rum og styrker her især de biologiske processer, der holder styr på både sammenhængen mellem cellerne og de processer, der fastholder de udtørrende cellers vitale funktioner længst muligt, indtil de endeligt afstødes fra overfladen.
Sodium PCA og Lauryl PCA er meget effektive fugtbindere med evne til henholdsvis en hurtig forhøjelse af fugtindholdet, og til at det forhøjede fugtniveau bevares i mange timer.
Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Sodium Ascorbyl Phosphate er en C-vitamin-type, der er stabil både på og i huden. Den fremmer gendannelsen af tabt struktur i både læderhud og overhud.
Sodium Hyaluronate/Hyaluronsyre Her anvendes et yderst avanceret produkt, der udnytter stoffets exceptionelle evne til at fastholde vand, og samtidigt er stoffet her findelt, og har derfor en helt særlig evne til at trænge dybt ned i det intercellulære rum og føre masser af fugt med sig.
Rooibosekstrakt/Rooibos er kendt fra den Sydafrikanske the og bruges her som antioxidant til at hindre frie radikaler i at nedbryde - især det nyttige - fedtstof i huden.

Anvendelse:

Brug CELCOAT-C når som helst du føler, at huden er blevet lidt for tør. Produktet kan også anvendes ovenpå anti-age-cremerne fra Beauté Pacifique som en slags afsluttende fugtforsegling.


Indhold: 40 ml

Aqua/Water, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris/Beet Root Extract, PPG-5 Ceteth-20, Niacinamide, Glycerin, Sodium PCA, Oleth-3 Phosphate, Squalane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lauryl PCA, Sodium Hyaluronate, Maltodextrin, Aspalathus Linearis Leaf Extract, FD&C Blue No. 1 (CI42090)

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.