Beauté Pacifique Fugtighedscreme - Alle Hudtyper - 50 ml

Beauté Pacifique Fugtighedscreme til Alle Hudtyper - med24.dk
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 4298

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Denne Beauté Pacifique Fugtighedscreme er velegnet til alle hudtyper. Den både fugter og beskytter huden.

Denne fugtighedscreme fra Beauté Pacifique giver intens og langtidsvirkende fugtpleje til huden samtidig med at den beskytter mod skadelige UV-stråler. Huden efterlades øjeblikkeligt fugtet med en naturlig glød.

Velegnet til:

- Alle hudtyper

Egenskaber:

  • Fastholder et højt fugtighedsniveau i mange timer
  • Giver huden en fornyet blødhed ved at tilføre Squalane
  • Indeholder antioxidanter, der beskytter mod ældning
  • Indeholder solfilter, der beskytter mod ultraviolette stråler

Hovedingredienserne og deres virkning:

Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Lanolin (renset) spiller en vigtig rolle i opretholdelse af fugtbalancen og yder en usædvanlig blødhed, specielt når det anvendes i forbindelse med Squalane. Tidligere problemer med allergi overfor Lanolin er reduceret til nærmest nul gennem rensning.
Urea er en stærk naturlig fugtgiver, der binder til hudens protein og øger evnen til at tilbageholde  fugtigheden.
Citrus Medica Limonum Extract er en kilde til C-vitamin, der fungerer som en naturlig anti-oxidant og stimulerer collagensyntesen. Den exfolierer blidt døde hudceller og reducerer fedtet hud.
Aloe Barbadensis Gel/ Aloe Vera Gel/Aloe Ekstrakt er betegnelser for den samme naturlige råvare, der fungerer som fugtgiver og er meget anvendt i kosmetiske produkter for sin let beroligende virkning på irriteret hud.
Hydrolyzed Collagen og Hyaluronic Acid er en sammensætning, der danner et usynligt  fugtighedsskjold til huden, så huden bedre kan fastholde vand.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.

Anvendelse:

Påføres sidst i den hudplejerutine for at efterlade en vandbindende film på hudens overflade. Påføres i et meget tyndt lag, der masseres blidt ind i huden.
Kan bruges både som dag- og natcreme


Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Aqua/Water, Squalane, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alkohol, Lanolin, Glycerylstearat, PEG-100 Stearate, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Stearic Acid, Propylene glycol, Urea, Citrus Medica Limonum / Lemon Extract, Aloe vera-pulver, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteth-20 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Cetyl Palmitate, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, Lanolin Alcohol, Tocopherylacetat, PEG-20 stearate, Tocopherol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Tetrasodium EDTA, Oleyl Alcohol, Potassium sorbate

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.