Beauté Pacifique Fugtighedscreme - Tør Hud - 50 ml

Beauté Pacifique Fugtighedscreme til Tør Hud - Med24.dk
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 902

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Fasthold fugtniveauet i huden og beskyt den samtidig mod UV-stråler med Beauté Pacifique Fugtighedscreme.

Beauté Pacifique Fugtighedscreme tilfører huden masser af fugt og beskytter mod skadelige UV-stråler. Den intense fugtplejende creme med Squalane er specielt udviklet til tør og sart hud. Kan anvendes som både dag- og natcreme. Den efterlader en vandbindende film på overfladen.
Denne variant leveres i en fin krukke.

Velegnet til:

- Tør hud
- Sart hud

Egenskaber:

  • Fastholder et højt fugtighedsniveau i mange timer
  • Giver huden en fornyet blødhed ved at tilføre Squalane
  • Indeholder antioxidanter, der beskytter mod for tidlig ældning
  • Indeholder solfilter, der beskytter mod ultraviolette stråler

Hovedingredienserne og deres virkning:

Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Lanolin (renset) spiller en vigtig rolle i opretholdelse af fugtbalancen og yder en usædvanlig blødhed, specielt når det anvendes i forbindelse med Squalane. Tidligere problemer med allergi overfor Lanolin er reduceret til nærmest nul gennem rensning.
Hydrolyzed Collagen og Hyaluronic Acid er en sammensætning, der danner et usynligt fugtighedsskjold til huden, så huden bedre kan fastholde vand.
Homosalate er et flydende kemisk filter, der absorberer UVB stråling.
Aloe Barbadensis Gel/Aloe Vera Gel/Aloe Ekstrakt er betegnelser for den samme naturlige råvare, der fungerer som fugtgiver og er meget anvendt i kosmetiske produkter for sin let beroligende virkning på irriteret hud.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.

Anvendelse:

Påføres i et meget tyndt lag, der masseres blidt ind i huden.


Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Aqua / Water, Glycerin, Squalane, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Behenyl Alkohol, Glycerylstearat, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Diethylhexylsuccinat, Stearic Acid, Citrus Medica Limonum / Lemon Extract, Aloe vera-pulver, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Propylene glycol, Isopropyl palmitate, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteth-20 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Tocopherylacetat, Tocopherol, PEG-20 stearate, Lecithin, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium EDTA, BHT, Parfum / Fragrance

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.