Kundeservice
0 varer
Kurv
Beauté Pacifique Crème Métamorphique a-vitamin creme i krukke - Med24.dk
Beauté Pacifique Crème Métamorphique a-vitamin creme i krukke - Med24.dk

Beauté Pacifique A-vitamin Creme - 50 ml

355,95 DKK
-10%
395,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Vi anbefaler også - Marker for at lægge i kurv:
(3)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Foryng din hud med Beauté Pacifique Crème Métamorphique - Uundværlig natcreme til alle over 25.

Denne patenterede A-vitamin creme fra Beauté Pacifique er et uundværligt dagligt hudpleje til alle over femogtyve, der ønsker at mindske og forebygge alderstegn. Ved at tilføre huden to former for A-vitamin forstærkes og forynges hudens collagenstruktur.
Denne variant leveres i en fin krukke.

Velegnet til:

- Anti-age pleje til alle over femogtyve
- Alle hudtyper

Egenskaber:

  • Videnskabeligt dokumenteret foryngelseskur - virker i hele hudens tykkelse
  • Reducerer tydeligt rynker og selv kraftige solskader
  • Påføres kun meget tyndt - særdeles drøjt produkt i brug

Hovedingredienserne og deres virkning:

Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Lanolin (renset) spiller en vigtig rolle i opretholdelse af fugtbalancen og yder en usædvanlig blødhed, specielt når det anvendes i forbindelse med Squalane. Tidligere problemer med allergi overfor Lanolin er reduceret til nærmest nul gennem rensning.
Retinyl Palmitate er en kilde til stabil A-vitamin, som er formuleret til at vedblive meget aktiv - både under opbevaring samt, når den påføres huden. Indkapslet i nanometerstore dråber af Squalane kan A-vitaminen arbejde ned igennem huden i mængder, der er tilstrækkelige til at hudens egne celler stimuleres til at gendanne tabt kollagefiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I den patenterede kombination med Squalane har A-vitamin en helt unik anti-age effekt.
Retinyl Acetate: Se under Retinyl Palmitate, der har samme effekt på huden.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linjer og rynker.

Anvendelse:

Anvendes som natcreme og påføres som et meget tyndt lag direkte på den afrensede hud i ansigt og på hals. Absorberes på et øjeblik. Anvendes kun hver anden dag i den første uges tid for at vænne huden til A-vitaminerne og for at undgå, at der opstår rødme.


Indhold: 50 ml


Varenummer: 913
Ingredienser: Aqua / Water, Glycerin, Squalane, Persea Gratissima / Avocado Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Diethylhexyl Succinate, Cetearyl Alcohol, Lanolin, Behenyl Alcohol, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, PEG-20 stearate, retinyl palmitate, Tocopherol, Retinyl Acetate, Arachis Hypogaea / Peanut Oil, BHT, Tetrasodium EDTA, Parfum / Fragrance
Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Stine - 15-11-2013 
Meget lækker creme, som gør en forskel. Klar favorit hos mig og jeg har virkelig prøvet mange forskellige cremer i årenes løb.
Af helen stuer - 10-03-2011 
Er tilfreds med cremen den trænger meget hurtig ind i huden, det eneste syntes at den har en kedelig lugt.
Af Tania Marika Hansen - 25-02-2011 
Lækker natcreme, som er rigtig god, og ikke kun til prisen, men som også tåler sammenligning med dyrere produkter af samme type. Den er lidt fed, men tørrer hurtigt ind i huden, og er super at bruge som natcreme.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832