Kundeservice
0 varer
Kurv
Beauté Pacifique A-vitamin creme - 115 ml tube
Beauté Pacifique A-vitamin creme - 115 ml tube

Beauté Pacifique A-vitamin creme - 115 ml tube

447,00 DKK
-20%
559,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(15)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

CRÈME MÉTAMORPHIQUE - Meget populær anti-age A-vitamin creme fra Beauté Pacifique i 115 ml. tube.

Den patenterede a-vitamin creme fra Beauté Pacifique er et uundværligt dagligt hjælpemiddel for alle over femogtyve, der ønsker at mindske og forebygge alderstegn. Ved at tilføre huden to former for A-vitamin forstærkes og forynges hudens collagenstruktur. Anvendes gerne som natcreme og påføres direkte på den afrensede hud i ansigt og på hals. Absorberes på et øjeblik. Anvendes hver anden dag i den første uges tid for at vænne huden til A-vitaminerne.

Hovedingredienser i a-vitamin creme:
Glycerin
er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Squalane er en naturlig forekommende olie i huden og er en vigtig del af det lipide system. Huden indeholder i forvejen Squalane, men med alderen falder niveauet. Den sol og aldersskadede hud absorberer derfor Squalane særdeles godt og dens penetrationsevne er usædvanlig stor. Mikroskopiske dråber af Squalane kan fungere som bærere for A-vitamin og andre olieopløselige aktive ingredienser. Mangel af Squalane medfører for tidlig aldring som tørhed og mangel på elasticitet. Tør og ældet hud bliver hurtigt utroligt bløde, når Squalane påføres i den rigtige formulering.
Lanolin (renset) spiller en vigtig rolle i opretholdelse af fugtbalancen og yder en usædvanlig blødhed, specielt når det anvendes i forbindelse med Squalane. Tidligere problemer med allergi overfor Lanolin er reduceret til nærmest nul gennem rensning.
Retinyl Palmitate er en kilde til stabil A-vitamin, som vi har formuleret til at vedblive meget aktiv - både under opbevaring samt, når den påføres huden. Indkapslet i nanometerstore dråber af Squalane kan A-vitaminen arbejde ned igennem huden i mængder, der er tilstrækkelige til at hudens egne celler stimuleres til at gendanne tabt kollagefiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linier og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I vores patenterede kombination med Squalane, der fungerer som effektiv transportør gennem huden, har A-vitamin en helt unik anti-age effekt. 
Retinyl Accetate: Se under Retinyl Palmitate, der har samme effekt på huden.
Tocopheryl Acetate
er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linier og rynker.


Varenummer: 912

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Skrevet af Christina Karlsing - 04-02-2017 
underbar kräm den bästa jag har använt
Skrevet af Linda Fransson - 15-12-2016 
Underbar kräm på alla sätt! Den första ansiktskräm som verkligen gör vad den säger att den ska göra! Fungerar verkligen for meg! Toppen på alla sätt! Kommer aldrig sluta med denna, jag har äntligen hittat min favoritprodukt! Så tack Med24!
Skrevet af Monica - 29-11-2016 
Deilig krem som jeg er fornøyd med, huden er mye mykere og i bedre kondisjon.
Skrevet af Monica Börjesson - 13-04-2016 
En superskön creme som gör huden mjuk och len.
Skrevet af Anne-Mette Vinter - 14-09-2015 
Den er lækker i konsistens, og gør min hud mere ensartet og fast
Skrevet af Lis - 07-09-2015 
Går lätt in i huden som blir len och mjuk utan att kännas kladdig. Hyn känns påtagligt mer elastisk och smidig. Behaglig, mild doft och dryg, det går inte åt mycket till ansikte och decollage. Jag använder den som både dag- och nattkräm.
Skrevet af Tine Riis - 20-03-2015 
Denne creme er et must til min hud. Virker og hos Med24 er der altid en god pris.
Skrevet af Anita Tiedemann - 24-06-2014 
Jeg har brugt denne A-vitamin creme i de sidste mange år og kan slet ikke undvære den mere. Den siver lynhurtigt ind og gør huden mere robust og mindre rynket. Jeg var i Matas da en dame fra Beaute Pacifique var der med en maskine som scanner huden. Jeg fortalte hende at jeg havde boet i udlandet (meget solrigt land) i mange år men jeg fortalte hende ikke at jeg havde brugt cremen i flere år. Jeg kunne se at hun var helt sikker på at scanningen ville vise at min hud var ødelagt af sol. Men - hun blev meget forbavset da scanningen viste at jeg havde hud som en 35 årig (jeg var dengang 52). Min mor som er 76 blev også scannet, hun har brugt cremen lige så længe som mig og havde hud som en i halvtredserne. Jeg kan anbefale denne creme. Den virker bare.
Skrevet af EMA - 02-01-2014 
Jeg må tilslutte mig de andre flotte anmeldelser. Jeg har anvendt cremen som natcreme on/off i perioder i flere år efterhånden, og den er MEGET effektiv. Man ser lynhurtigt resultater. Og så er den helt ekstremt drøj i brug. Jeg bruger hvad der kan ligge på min pegefingerspids til både ansigt og noget af halsen. Prøv den!
Skrevet af Birgitte Søkilde - 10-10-2012 
ENIG! I 30 år har jeg købt mig fattig i diverse dyre cremer og dit og dat, uden resultat. Jeg er 49, og satte mig sidste år grundigt ind i, hvad der rent faktisk er på markedet samt hvad de forskellige produkter indeholder. Jeg er kritisk, og jeg er farmaceut. Jeg fik et chock, da jeg havde prøvet denne creme i blot et par dage. DEN VIRKER RENT FAKTISK. Huden BLIVER mere robust, den triste glød forsvinder, huden strammes op og ser yngre ud. Faktisk er det let at se allerede efter at jeg har brugt cremen om aftenen. Jeg troede ikke, at det var muligt, men det er det så. Jeg vil bruge denne creme som natcreme resten af mit liv! Jeg er også meget glad for øjencremen, og jeg gør det samme som I andre; jeg bruger også cremen til overarme, hals og bryst.
Skrevet af Hanne Margrethe Laursen - 22-07-2011 
Da jeg har brugt Créme Métamorphique til ansigtet i et par år med meget gode resultater, har jeg nu udvidet brugen til også at omfatte overarme og overkrop. Resultatet er overvældende!! Efter 3 måneders brug er mormorarmene og rynker på overkrop nu reduceret så meget, at jeg igen har mod på at vise mig i en stropløs sommerkjole :o)
Skrevet af Hanne Margrethe Laursen - 02-06-2011 
Kan varmt anbefale dette produkt!!! Efter et halvt år kunne jeg tydelig mærke en forbedring af min hud. Den er blevet mere robust og modstandsdygtig. Har i mange år døjet med en sart og følsom hud. Jeg fik anbefalet dette produkt af en kosmetolog, og jeg er hende meget taknemmelig. Endnu et pluds er, at det er et dansk produkt med en ordentlig varedeklaration!
Skrevet af Marlene Sørensen - 12-09-2010 
Jeg har brugt denne creme i flere år nu og er rigtig glad for den. Tidligere har jeg prøvet alverdens forskellige dyre mærker, men enten generede de min hud eller de gav ikke nok fugt. Men den her er bare god.
Skrevet af Elisabeth Blak - 16-12-2009 
Jeg blev præsenteret for BEAUTE PACIFIQUE serien hos min søster i Nibe for et par år siden, og siden da har det bare været " serien". Jeg har pafume allergi, men har ingen problemer med cremerne. Med A- vitamin cremen kan man virkelig se resultater. Meget drøj i brug. Anbefaler serien til mange af mine veninder.
Skrevet af Gitte Brüsch - 14-04-2009 
Denne ansigtspleje er super lækker - og den virker. Allerede efter kort tid kunne jeg mærke at min hud blev både fastere og klarere. Jeg har i mange år døjet med trist hud med tendenser til det urene - dette er borte som blæsten nu og jeg får tit komplimenter om at jeg har fået ferskenhud... Kan klart anbefales. Jeg anbefaler dog at man kombinerer den med en lækker fed ansigtscreme hvis man har tendens til tør hud som jeg.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832
Vind et gavekort til Med24.dk500,00 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500,00 DKK
Tak for din tilmelding!
Vinderen får direkte besked og bliver
offentliggjort i nyhedsbrevet hver måned