Argador Anti-Aging natcreme - 50 ml

Argador Anti-Aging natcreme 50 ml
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Argador
Varenummer: 29992

Argador anti-aging natcreme er baseret på argan oil som er rig på E-vitamin.

Argador anti-age natcreme er baseret på det berømte flydende guld, Argan Olie, på grund af sine effektive egenskaber. Argan olie er rig på E-vitamin, derfor er den en stærk antioxidant der hjælper huden mod fysiologisk ældning. Huden og håret ser yngre og frisker ud i længere tid. Eksperter i skønhedsbranchen mener at Argan Olien er indbegrebet af anti-aging og derfor betragtes den som flydende guld og selvfølgelig, en af nutidens trends. I kraft af oliens usædvanlig høje indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, som er stærke antioxidanter, fungerer den forebyggende på hudens ældning og kan være med til at fjerne nogle af de skader, som allerede er sket. Argan olie har den egenskab at afbalancere hudens fedt produktion. Derfor er Argan Olie gavnlig for alle hudtyper, både den fedtet og den tørre.
Derfor har Argador valgt Argan Olie som basis olie for alle produkter. Argador cremer absorberes hurtigt i huden og efterlader ingen fedtet fornemmelse. Argador produkter er udviklet i et professionelt dansk laboratorium, hvor ingredienserne nøje er udvalgt for et synligt resultat.

Denne natcreme hjælper din hud med at genvinde sin elasticitet, på grund af sit indhold af Argan Olie, som er rig på E-vitamin og fedtsyrer. Argador Anti-Aging natcreme er egnet til alle hudtyper og bliver absorberet hurtigt i huden. Den strammer huden op og giver den fugtighed. Om morgenen vil du opleve at din hud er afslappet og afstresset. Du kan kombinere Argador Anti-Age natcreme med Argador Anti-Aging dagcreme for en komplet beskyttelse.

Cremen indeholder 0 % Parfume, 0 % Parabener, 0 % Farvestoffer!

Indgår i kategorierne
Anti-age

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.