Annemarie Börlind - System Absolute Serum Décolleté A. B. - 50 m

Annemarie Börlind - System Absolute Serum Décolleté A. B. - 50 m
Se alle produkter fra Annemarie Börlind
Varenummer: 6817

SYSTEM ABSOLUTE - Serum Décolleté A.B. - 50 ml.

SYSTEM ABSOLUTE – en eksklusiv serie til moden hud over 30 år.

Serum Décolleté er en specielt udviklet plejende, opstrammende og udglattende fugtighedsgivende hals-og décolleté serum beregnet til områdets sarte og delikate hud. Den højaktive kombination af Liposomer og Nanokapsler sikrer at de aktive vitaminer og planteekstrakter bliver transporteret i hudens dybere lag. Cremen har en fin og let konsistens, som gør den hurtig absorberende. Efter kort tids anvendelse er huden synlig opstrammet, rynker og fine linjer er reduceret og huden er silkeblød.

Generelt om serien SYSTEM ABSOLUTE:
Serien SYSTEM ABSOLUTE giver huden den ultimative pleje med en særdeles effektiv anti-rynkeeffekt. Produkterne i serien indeholder en rig bouquet af udsøgte naturlige aktive ingredienser og botaniske olier samt et havalge ekstrakt (Aosain), som forbedrer hudens elasticitet og forebygger dannelsen af rynker og fine linjer. Seriens cremer indeholder derudover Liposomer og Nanokapsler, som transporteres ind i de dybere hudlag, og de får tilført værdifulde naturlige aktive ingredienser.

Anvendelse af Serum Décolleté:
Påføres morgen og aften efter afrensning og beauty fluid. Påfør med opadgående bevægelser og slut af med dagcreme eller natcremeIngredienser:
De aktive ingredienser er ekstrakter Havalge, Aloe Vera, Liposomer, Nanokapsler, Vitamin E- Bio-kompleks, Mandel protein, Hvede protein, Macadamia nødde olie og Hyaluron Syre.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?