Aniel Vitalize Strength Olie - 50ml

Aniel Vitalize Strength Olie - 50ml
Se alle produkter fra Aniel Care
Varenummer: 1836

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Aniel Vitalize Strength er en nærende, blødgørende og genopbyggende hudolie.
Vitalize Strength forebygger for tidlig aldring, er god til slapt væv, mildner rynker og furer. Vitalize Strength stimulerer huden til ny celledannelse.

Anvendelse af Vitalize Strength:
Den rene hud påsmøres et fint lag Vitalize Strength. Vitalize Strength klappes blidt ind i huden.

Tips:
Vitalize Strength er unik til mildning af rynker. Det er vigtigt for optimalt resultat at Vitalize Strenght klappes blidt ind i huden, herved findeles vigtige virkstoffer og de kan nu optages helt. Vitalize Strength er god til forebyggelse af rynker og slapt væv; og Vitalize Strength er unik til at behandling af rynker og slapt væv. Brug Vitalize Strength som den aktive hjælper den er i forebyggelsen af hudens forfald. Er huden ikke rød, er det en god ide at begynde at bruge Vitalize Strength fra 25års alderen. Det er vigtigt at understrege at Vitalize Strenght ikke gør huden doven: tværtimod Vitalize Strenght understøtter hudens egne processer.

Ingredienser:
Abrikoskerneolie, macadamiolie, sojaolie, mandelolie, roseekstrakt, lavendelekstrakt, salvieekstrakt, røllikeekstrakt, løvefodsstrakt, kæmpe natlysolie, hjulkroneolie, E-vitamin, A-vitamin, D-panthenol, geranium, neroliolie og sandeltræsolie.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.