Aniel Great Force Olie - 50ml

Aniel Great Force Olie - 50ml
Se alle produkter fra Aniel Care
Varenummer: 1835

Aniel Great Force er en ophelende og beroligende hudolie til rødmende hud, eksem, fedtet hud, uren hud, skjoldet hud samt til mildning af rynker. Denne meget virksomme hudolie anbefales til opheling af ar, efter epilering og elektrokosmetik, til al hud som har brug for ophelende og beroligende pleje.

Anvendelse af Great Force:
Den rene hud påsmøres et fint lag Great Force. Great Force klappes blidt ind i huden.

Tips:
Great Force er god til opheling, derfor er Great Force god til at hele røde og gule urenheder op. God til opheling af huden hos mennesker som har sukkersyge. God til opheling af teenage hud. Husk at teenagehud heler hurtigt i epidermis; men langsom i dermis. Great Force lindrer helvedes ild. Great Force lindrer, mildner og hindrer ar ved skoldkopper. Great Force er også god til skæl. Påsmør et fint lag i hovedbunden morgen og aften.

Ingredienser:
Hvedekimsolie, jojobaolie, tidseólie, morgenfrueolie, kamilleekstrakt, lavendelekstrakt, roseekstrakt, løvefodsekstrakt, salvieekstrakt, røllikeekstrakt, lindetræsekstrakt, gulerodsolie, D-panthenol, bisabolol, resentræ.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.