Qädyp Hair And Nail Oil - 50 ml.

Qädyp Hair And Nail Oil - 50 ml.
Qädyp Hair And Nail Oil - 50 ml.
Qädyp Hair And Nail Oil - 50 ml.
Se alle produkter fra Qädyp
Varenummer: 39976

Qädyp Hair And Nail Oil - 50 ml.

Qädyp Hair And Nail Oil er en økologisk olie til både hår og neglebånd som har en mild blomsterduft. Olien er rig på omega-3 og er specielt velegnet til tørt hår og fint hår. Hvis du har en irriteret hovedbund, kan du med fordel også bruge den her. Olien gennemfugter håret, trænger hurtigt ind og efterlader det blødt og skinnende. Olien indeholder 4 aktive ingredienser som er hørollie, camelinaolie, rosmarinekstrakt og sesamolie. Qädyps emballage er både fleksibel og miljøvenlig. 98,65% af ingredienserne i Qädyp er fra økologisk landbrug, mens 100% af alle ingredienser er af naturlig oprindelse. 

Egenskaber

  • Vegan venlig
  • Miljøvenlig emballage
  • Nærende og fugtgivende
  • Velegenet til tørt og fint hår
  • Efterlader håret blødt og skinnende

Anvendelse

Qädyp Hair And Nail Oil kan bruges både som en maske før hårvask, styling med olie og som en neglebåndsole. For at lukke produktet, skal du vende hætten om og sætte den på igen.

Maske før hårvask
Olien påføres i hele håret og evt. i irriteret hårbund. Lad den sidde i 10-15 minutter for optimal effekt, og vask herefter håret som du plejer. Påføres i tørt hår.

Styling med olie
Du kan bruge olien før og/eller efter du skal style dit hår. Kom et par dråber i håndfladen, varm olien op i hænderne og fordel den nu i enderne for at beskytte håret inden føntørring. Efter føntørring kan du igen komme et par dråber i håndfladen, varme den op og klemme olien ind i spidserne for at samle dem. På denne måde får du optimal næring og effekt af olien.

Neglebåndsolie
Fordel en 1-2 dråber olie ud på neglebåndene, og gnid nu olien godt ind til, det er absorberet. Vær opmærksom på ikke at bruge for meget produkt, da den er drøj i brug. Klem det resterende produkt du har på fingerne i håret. 


Indhold: 50 ml.

SESAMUM INDICUM SEED OIL, LINUM USITATISSIMUM SEED OIL, CAMELINA SATIVA SEED OIL*, PARFUM, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

EcoCert Vegan Friendly Demeter

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice